Iancu Sterp, la piscină cu o fostă concurentă de la ”Puterea Dragostei”

06.08.2020, 12:51
Iancu Sterp, la piscină cu o fostă concurentă de la ”Puterea Dragostei”
Iancu Sterp, la piscină cu o fostă concurentă de la ”Puterea Dragostei”

Iancu Sterp a fost surpins la piscină în compania unei foste concurente de la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la postul de televiziune Kanal D.

Iancu Sterp a avut o relație cu o blondă pe nume Denisa, de care însă s-a despărțit. După încheierea emisiunii ”Survivor România”, la care a fost concurent, despre Iancu Sterp s-a spus că ar avea o relație cu Emy Alupei, care a făcut parte din echipa Faimoșilor de la competiția respectivă.

Acum, Iancu Sterp a fost filmat la piscină în compania unei foste concurente de la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei, potrivit kanald.ro. Este vorba despre Simona Babroveanu.


Simona a fost una dintre cele mai îndrăznețe concurente din primul sezon al show-ului “Puterea dragostei”.

Tânăra de 20 de ani a ajuns în finala primului sezon chiar dacă nu a format un cuplu cu niciun băiat din emisiune şi nici nu a încercat să iasă în evidenţă prin scandaluri.

Iancu Sterp și Simona Braboveanu au făcut baie în piscină, în miez de noapte, iar imaginile cu cei doi au ajuns rapid pe internet.

Dacă inițial au ajuns accidental în piscină, cei doi fiind împinși în apă, ulterior, Iancu Sterp și Simona Braboveanu au renunțat la haine. Ea a purtat un costum de baie minuscul, iar Iancu a părut că se simte foarte bine în compania ei.

Deși se speculează că între cei doi ar fi o idilă, ei au negat, afirmând că îi leagă doar o frumoasă prietenie.

Iancu Sterp a fost finalist la ”Survivor România”

Iancu Sterp s-a aflat printe cei patru finaliști de la concursul ”Survivor România”. În finală, acesta s-a calificat alături de Lola și Emanuel, colegii săi din echipa Războinicilor, și alătui de Elena Ionescu, din Echipa Faimoșilor. Aceasta din urmă a fost și cea care a fost desemnată câștigătoarea competiției, în urma voturilor telespectatorilor.

citește și...