Horia Brenciu: ”Soția mea este vinovată de faptul că îmi place ziua mea de naștere”

29.08.2020, 13:58
Horia Brenciu: ”Soția mea este vinovată de faptul că îmi place ziua mea de naștere”
Horia Brenciu: ”Soția mea este vinovată de faptul că îmi place ziua mea de naștere”

Horia Brenciu și-a aniversat ziua de naștere zilele trecute. Artistul a împlinit 48 de ani.

Horia Brenciu este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.

În data de 27 august 2020, Horia Brenciu a împlinit 48 de ani. Artistul a mărturisit, într-un interviu pentru tvmania.ro, că soției sale îi datorează faptul că îi place ziua lui de naștere. Acesta a afirmat că au existat momente cân d nu îi plăcea să-și sărbătorească ziua de naștere.

„Soția mea este vinovată de faptul că îmi place ziua mea de naștere. Au fost momente în care nu îmi făcea plăcere să îmi fac ziua acum, însă, mă bucur de fiecare persoană care se gândește la mine”, a declarat Horia Brenciu pentru sursa mai sus-menționată.

Mesajul transmis de Alice Dumitrescu de ziua de naștere a soțului ei

Alice Dumitrescu a transmis un mesaj superb pe contul său de socializare de ziua de naștere a partenerului ei de viață, Horia Brenciu.

”L-am cunoscut acum vreo 25 de ani și m-am îndrăgostit de el. Am fost amici, prieteni și colegi. Niciodată nu mi-a trecut prin cap că va fi tatăl copiilor mei. E nebun, și superinteligent, și coleric și matur și repezit și tandru și supărăcios și blând și alintat și implicat și mare și mic și extraordinar de atent și cel mai talentat din lume. E cel mai minunat om pe care l-am întâlnit în viața mea! Ăsta e bărbatul pe care îl iubesc! La mulți ani, bărbate! Să fii cel mai fericit din lume! Te iubesc!”, a scris Alice Dumitrescu în mediul online.

 

citește și...