Horia Brenciu, despre ediția specială de la ”Vocea României”. ”Anul acesta s-a făcut pace”

26.11.2020, 16:04
Horia Brenciu, despre ediția specială de la ”Vocea României”. ”Anul acesta s-a făcut pace”
Horia Brenciu, despre ediția specială de la ”Vocea României”. ”Anul acesta s-a făcut pace”

Horia Brenciu, unul dintre cei patru jurați de la emisiunea ”Vocea României”, a făcut declarații despre ce se va întâmpla în edițșia specială a show-ului, din 1 decembrie.

În data de 1 decembrie, ”Vocea României” vine cu o ediție specială – Reuniunea. În cadrul ediției speciale, publicul îi va vedeas din nou în scaunele de antrenori pe Andra, Irina Rimes, Adrian Despot, Horia Brenciu, Marius Moga, Smiley și Tudor Chirilă. Concurenții care au făcut istorie în cele 9 sezoane vor urca pe scenă alături de antrenorii lor. Horia Brenciu a făcut declarații despre ce se va întâmpla în ediția specială a show-ului ”Vocea României”“Cine a avut ideea acestui spectacol, a avut o idee foarte frumoasă. Într-adevăr, nu este doar reuniunea antrenorilor de la Vocea României, este și o reuniune a emoției.” Pe asta am simțit-o cu toții”, a spus artistul pentru protv.ro.

Horia Brenciu a vorbit și despre momentul special pe care îl va avea alături de Tudor Chirilă. “Duetul meu cu Tudor este highlight-ul emisiunii. Anul acesta s-a făcut pace și, dragii mei, Tudor a acceptat provocarea de a cânta cea mai frumoasă pagina de muzică a secoului XX”, a adăugat el.

Pavel Bartoș, despre ”Vocea României – Reuniunea”

Pavel Bartoș, prezentatorul emisiunii ”Vocea României”, a făcut și el declarații despre ediția specială de 1 decembrie a show-ului difuzat de postul de televiziune Pro TV.

“Va fi un show colosal. Ne-a fost tare dor de sentimentul acesta, de a filma pentru Vocea României. Mă uitam la toți colegii în jur și abia așteptau, deoarece Vocea este un show aparte. Vor vedea niște duete senzaționale, inedite. Să-l vezi pe Brenciu cu Tudor Chirilă, pe Despot cu Smiley. Sunt colosale”, a afirmat acesta.

“Am avut concurenți care s-au afirmat și după și atunci realizez că Vocea României a schimbat vieți și a creat niște artiști”, a completat Pavel Bartoș.

citește și...