“Hollywood, vin!” Ruby, veste neașteptată. Artista o să joace în primul ei film

16.03.2022, 17:24

Ruby își urmează o pasiune mai veche. Vedeta urmează să plece la Hollywwod, unde va juca un rol principal într-un film de acțiune. Artista este în culmea fericirii.  Ruby o să joace în perioada următoare în primul ei film. “Hollywood, vin! Tocmai am fost la citirea rolului din cel mai important film de viata mea”, a spus vedeta.

Ruby este pe cale să își îndeplinească un vis. De mică, această își dorea să devină artistă și actriță, astfel că acum își vede visul devenit realitate

Bruneta le-a dezvăluit fanilor că în curând o să apară pe scenă, dar nu ca și artistă ci ca actriță.

Ruby urmează să plece la Hollywwod

“Hollywood, vin! Tocmai am fost la citirea rolului din cel mai important film de viata mea. Nici nu vă zic de rolul principal, sunt importantă în filmul ăsta”, le-a spus Ruby fanilor de pe Instagram.

Mai mult, artista spune că își spune povestea ei de viață prin intermediul filmului, fiind una dintre dorințele bunicii sale, care și-a exprimat bucuria când a aflat vestea.

“Un vis împlinit!”

“Un vis împlinit! I-am împlinit un vis lui mamaia, își dorea să fiu actriță și artistă. Sunt actriță, am multe de spus în filmul asta, o să joc într-un film, la cinematograf.”, a mai spus artista.

Ruby a jucat în „Singura casă!”, anul trecut, un concept ce le aparţine celor de la Magic Maker Media House (MMMH).

De asemenea, în 2016 Ruby a debutat pe marile ecrane în interpretarea personajului principal feminin din animația 3D ,,Un lup printre oi”.

,,Am avut foarte multe emoții și mi-a fost destul de greu să mă transpun în pielea personajului. (…) Regăsesc trăsături comune între lupoaica Bianca și Ruby, cea care se urcă pe scenă, se distrează și este super încrezătoare. Între mine personal, Claudia, așa cum mă văd eu zi de zi, nu observ foarte multe asemănări, eu fiind de obicei mai retrasă.”, declara Ruby despre primul sau rol de dublaj.

citește și...