Helmut Duckadam, foarte activ acasă. ”Știu să cos, să calc, nevasta mea e fericită că fac de toate”

30.09.2020, 11:13
Helmut Duckadam, foarte activ acasă. ”Știu să cos, să calc, nevasta mea e fericită că fac de toate”
Helmut Duckadam, foarte activ acasă. ”Știu să cos, să calc, nevasta mea e fericită că fac de toate”

Portarul Helmut Duckadam, care a scris istorie cu echipa Steaua București la Sevilla, în anul 1986, este acum un pensionar foarte activ.

Helmut Duckadam, în vârstă de 61 de ani, a demisionat oficial din funcția de director de imagine al clublui sportiv FCSB. Acum, acesta își petrece timpul alături de familia sa și mărturisește că este foarte pasionat de treburile gospodărești. Acesta este foarte mândru de lucrurile pe care le construiește cu mâna sa.

”Tot ce se vede în curte, fiecare cui, fiecare tăietură e făcut de mine, îmi place asta”, a spus celebrul portar într-un interviu pentru emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

”Îmi place să fac treabă. Iubesc florile din grădină, pomii, singur îi îngrijesc… Am turnat singur beton în curte. Am mai multe scule decât meșterii care vin să mă ajute”, a adăugat fostul mare sportiv.

Helmut Duckadam și ajută soția la treburile casnice

Helmut Duckadam a mărturisit că o ajută pe partenera sa de viață la treburile casnice.

”O ajut la toate. Dau cu mopul prin casă, aspir, fac curat, spăl vasele. Știu și să cos, și să calc, nevasta mea e fericită cred că fac de toate”, a mai dezvăluit cel supranumit ”eroul de la Sevilla”.

Lui Helmuth Duckadam nu-i place să arunce banii pe flori

Helmut Duckadam a mai dezvăluit la emisiunea respectivă că nu este un bărbat romantic și că nu-i place să arunce cu banii pe buchete de flori care se usucă a doua zi. În schim, îi place să cumpere plante pentru grădina sa.

”Nu sunt un bărbat romantic și sunt foarte zgârcit la cumpărat de flori. Mi-e milă de bani, să dai atâția bani pe flori care a doua zi s-au și uscat… dar cumpăr foarte multe flori în curte, dar nu dau milioane”, a declarat Helmut Duckadam.

citește și...