Cu ce se ocupă Andra dincolo de lumina reflectoarelor. Ce îi place și ce nu îi place să facă

13.09.2020, 11:08
Cu ce se ocupă Andra dincolo de lumina reflectoarelor. Ce îi place și ce nu îi place să facă
Cu ce se ocupă Andra dincolo de lumina reflectoarelor. Ce îi place și ce nu îi place să facă

Atunci când nu se află pe scenă la la diverse evenimente mondene, Andra se ocupă de treburile gospodărești. Artista a explicat ce îi place, dar și ce nu îi place să facă prin casă.

Andra a dezvăluit, într-un interviu pentru emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, că atunci când este acasă se ocupă de treburile casnice asemenea multor femei.

Vedeta că îi place să gătească, să spele vase, dar urăște să dea cu mătura. Deși mulți ar crede că nu face aceset lucruri care țin de întreținerea unei case, iată că artista îndeplinește cu succes și aceste sarcini.

”Mai spăl vase. Am și mașină de spălat vase, dar nu prea o folosesc. Pentru 2-3 vase n-o să dau drumul la mașină. Nu pentru că sunt econoamă neapăat, că nu fac chestia asta, dar îmi place să spăl vasele. Nu îmi place să mătur, dar îmi place să spăl vasele. Mă relaxează, cânt”, a declarat Andra.

Întrebată ce a gătit ultima dată, Andra a spus:

”Paste, și cu sos alb, și cu sos roșu. fac de două feluir pentru că David nu mănâncă cu sos roșu. Așa că pentru David fac cu sos alb, iar pentru Eva cu sos roșu. Le fac foarte bune”.

Ce cadou a primit Andra de la copiii ei

De ziua sa de naștere, din august, Andra a primit multe cadouri. Vedeta a dezvăluit ce surpriză i-au făcut cei doi copii pe care îi are cu Cătălin Măruță, David și Eva.

”Copiii au fost foarte drăguți. Nu cred că am mai spus chestia asta. Copiii mei își strâng bani pentru diverse lucruri. Din banii lor strânși, mi-au dat fiecare câte o sumă de bani pentru a-mi cumpăra parfumul preferat.

Și n-am refuzat, pentru că îmi doresc să crească așa, să aibă grijă, să fie atenți la detalii, la ce își dorește mami, la ce își dorește tati.

Măruță mi-a făcut cadou niște adidași. Cred că m-a tot văzut seara că mă uitam pe aplșicații și probabil a văzut ce mi-am pus în coș”, a mai spus cântăîreața.

Se mută în casă nouă

Andra a dezvăluit și că ea șu familia se vor muta în casă nouă.

”Așa ne-a prins pandemia asta, într-un mutat continuu. Într-o lună ne vom muta”, a declarat vedeta.

citește și...