Grigore Leșe, dezvăluiri despre Florin Salam. ”A pus pe avarii mașina, a venit la mine”

18.04.2022, 14:38
Grigore Leșe, dezvăluiri despre Florin Salam. ”A pus pe avarii mașina, a venit la mine”
Grigore Leșe, dezvăluiri despre Florin Salam. ”A pus pe avarii mașina, a venit la mine”

Interpretul de muzică populară Grigore Leșe, în vâstă de 68 de ani, a fost prezent la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D. Printre altele, reputatul artist a vorbit și despre cântăreții de manele. Acesta și-a amintit de una dintre întâlnirile cu Florin Salam. ””A pus pe avarii mașina, a venit la mine”, a povestit Grigore Leșe.

Invitat la emisiunea ”40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D, Grigore Leșe a făcut numerroase dezvăluiri.

Îndrăgitul interpret a vorbit despre cântăreții de manele și a povestit despre o întâlnire cu celebrul Florin Salam.

Grigore Leșe, dezvăluiri despre Florin Salam. ”M-a oprit în stradă”

“Odată m-a oprit Salam în stradă, a pus pe avarii mașina, a venit la mine să mă felicite pentru ceea ce fac. E un om care cântă, știe ce vorbește. Sunt formidabili (n.r. Florin Salam și Adrian Minune). Maneaua seamănă cu doina fiindcă ambele au improvizație în ele. Cine aude rămâne surprins, să nu rămână”, a povestit Grigore Leșe, relatează kanald.ro.

“Îmi place Salam, îmi place Adi Minune, Guță. Sunt niște cântăreți cu niște voci… Știți cu ce asemăn eu maneaua? Cu doina. Eu nu mă leg de oameni. Salam cântă, are forța improvizației în el. Eu nu știu ce cântă Salam? Maneaua înseamnă… a improviza. Trebuie să avem grijă când vorbim, să fim acoperiți de știință. Nu putem vorbi de muzică dacă nu luăm în considerare și maneaua. Ce cântăreți de manele am întâlnit în Spania, mamă-mamă. La un moment dat îmi stă gândul să fac un concert cu oamenii aceștia. Cu Salam”, a mai spus acesta.

Ce a declarat Grigore Leșe despre fosta sa soție

La aceeași emisiune, Grigore Leșe a vorbit și despre fosta sa soție, Maria Voichița Grigore. Cei doi au împreună un fiu în vârstă de 40 de ani, Ciprian, specialist în informatică.

”Când mă duc la Cluj, vine acolo, merge la concertele mele. Ea e singură acolo, eu sunt singur aici. E copilul, are 40 de ani. Eu am o cruce de dus. Întâlnirile astea nu mai depind de mine, că m-oi întoarce, nu vreau să mă declar fiu risipitor. Eu am luat o hotărâre. Viața e ca un ghem. Eu trebuie să descâlțesc ghemul, trebuie să dau sens”, a mărturisit artistul, potrivit sursei anterior citate.

citește și...