Grațiela Duban, la estetician. ”Ne place sau nu…”

09.07.2020, 15:22
Grațiela Duban, la estetician. ”Ne place sau nu...”
Grațiela Duban, la estetician. ”Ne place sau nu...”

Graţiela Duban, partenera de viață a actorului Andrei Duban, a ajuns pe patul de spital, zilele trecute, la o clinică specializată în intervenții estetice.

Grațiela Duban a fost fotografiată în momentul în care medicul se pregătea să o trateze. Potrivit wowbiz.ro, vedeta și-a făcut un tratamentv în zona feței.

Clinica la care a mers Grațiela Duban este specializată în implanturi mamare, liposucție, mărirea buzelor și tratamentul ridurilor cu botox.

”Ne place sau nu, viața este o continuă schimbare, depinde de noi cum gestionăm acest lucru în avantajul nostru. @dr.dameh este mereu alături de noi și ne ajută să ne recăpătăm încrederea ??❣️”, a scris Grațiela Duban în mediul online.

Ce spunea Grațiela Duban despre operațiile estetice

Grațiela Duban mărturisea, într-un interviu, că nu este împotriva oerațiilor estetice.

“Nu sunt împotriva operațiilor estetice. Eu am o singură intervenție făcută la sâni, în 2008. La față nu mi-am făcut nimic, nici măcar injecții cu acid hialuronic”, afirma vedeta.

„Având în vedere că toate femeile ajung la o vârstă matură, când mai apare un rid sau una alta, sunt de acord cu operațiile estetice. Eu mi-am pus sâni, am alăptat, nu am avut probleme și chiar sunt mândră de achizițiile mele”, mai spunea ea.

Povestea poreclei primite de Grațiela Duban la ”Survivor România”

Grațiela Duban a participat la emisiunea ”Survivor România”, unde a făcut parte din echipa Faimoșilor. Ea a avut o relație foarte apropiată cu Ghiță Balmuș. Acesta a explicat de ce Grațiela Duban a fost poreclită ”răposata” după ieșirea din compeiția tansmisă de Kanal D.

”Porecla cu răposata a plecat de la faptul că Elena în continuare dădea în mine cu faptul că noi doi aveam o relație foarte bună amicală și foarte multe certuri în continuare în tabără se produceau din motivul ăsta, pentru că ea simțea nevoia să mă atace unde știa că oarecum mă doare, pentru că noi doi am avut doar o relație normală, de prieteni, într-un concurs în care, într-adevăr, la un moment dat, ne-am povestit lucruri de acasă. Tu despre familia ta, eu despre viața mea și acest lucru ne-a apropiat.

Elena, însă, nu înțelegea că dincolo de Survivor, pot să fie și alte discuții. Și ea a zis răposata și atunci eu am zis: „Ok, dacă vrei să fie răposată, pentru că ea a plecat din concurs, înțeleg, dar nu încerca să o dai în lucruri mai negative”. De acolo a plecat răposata”, i-a spus Ghiță Grațielei Duban.

citește și...