Grațiela Duban, după revenirea din Republica Dominicană. ”Am dat peste o altă junglă”

09.04.2020, 09:01
Grațiela Duban, după revenirea din Republica Dominicană. ”Am dat peste o altă junglă”
Grațiela Duban, după revenirea din Republica Dominicană. ”Am dat peste o altă junglă”

Grațiela Duban s-a întors în România din Republica Dominicană după ce a fost eliminată de la show-ul ”Survivor România”. Aceasta a povestit cum este viața sa în prezent, în plină pandemie de coronavirus.

Grațiela Duban a făcut declarații pentru click.ro. Vedeta a povestit cum a fost revenirea în țară pentru ea, în plină criză provocată de pandemia de coronavirus din România.

”Revenirea la lumea normală a fost puțin șocantă, am dat peste o altă ”junglă” dominată de un virus care circulă, și de toată lumea purtând măști și mănuși chirurgicale. Pe drumul de întoarcere acasă am avut mare grijă, am primit la plecare, de la echipa de producție, măști, mănuși și gel dezinfectant.

Echipa de producție a făcut în așa fel încât totul să se desfășoare în maximă siguranță. Când l-am vazut pe Andrei la poartă, am avut aceleași emoții ca la începutul relației, iar în momentul când m-a văzut și m-a luat în brațe, tremura cu totul și el. Revederea cu fiul nostru, Armin, a fost una extrem de emoționantă. Am plâns de fericire. E frumos să fii iubit. Uitasem cum este să fii iubit”, a declarat Grațiela Duban.

Vedeta a explicat și cum e viața familiei în izolare la domiciliu.

”Încă din Republica Dominicană știam de acest virus, dar cumva eram izolați acolo, nu înțelegeam foarte bine dimensiunea acestei realități. M-am rugat ca ai mei de acasă să fie bine, în special tata, pentru că are o vârstă … Am ajuns cu bine acasă, echipa a făcut totul să ajung în condiții sigure. Acum sunt fericită, acasă, cu soțul și copilul meu, suntem în izolare, mai avem puțin până trece acea perioada de 14 zile, dar vom respecta în continuare recomandările oficialităților și vom sta acasă”, a afimat Gațiela Duban.

”M-am mai liniștit, mă reacomodez cu fusul orar și îmi găsesc tot felul de preocupări. Am mai făcut o dată curățenie în casă, aspirat, șters praful, spălat cu dezinfectant pe jos. Am făcut mâncare, am băgat haine la spălat, calc rufe. Mi-a fost dor să fiu casnică. Provizii a făcut Andrei înainte să ajung eu acasă, era pregătit pentru această situație”, a adăugat ea pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...