Grațiela Duban a ajuns în România, după ce a fost eliminată de la Survivor! A intrat direct la izolare

01.04.2020, 12:46
Grațiela Duban a ajuns în România, după ce a fost eliminată de la Survivor! A intrat direct la izolare
Grațiela Duban a ajuns în România, după ce a fost eliminată de la Survivor! A intrat direct la izolare foto: captura video

Grațiela Duban a fost eliminată de la Survivor România, în urmă cu o săptămână. Ea și-a încheiat aventura în Republica Dominicană, iar zilele trecute s-a întors în țară, în plină pandemie de coronavirus.

Grațiela Duban a ajuns în România, după ce a fost eliminată de la Survivor!

Actrița a intrat imediat la izolare, alături de familie. În plus, ea a făcut și primele declarații la întoarcerea în România.

‘Am călătorit foarte bine, echipa emisiunii a făcut în așa fel încât totul să decurgă fără probleme, am respectat regulile și igienă strictă impusă de contextul acestei pandemii. Lumea pe care am lăsat-o am regăsit-o cu fundul în sus. E greu să îți imaginezi scenariul acesta.

Acum sunt în perioada de autoizolare, Andrei a cumpărat mare parte din cele necesare pentru zilele în care vom stă în casă. Ne simțim forțe bine și timpul petrecut împreună este minunat pentru noi. Încerc să mă readaptez la fusul orar, mi-e destul de dificil. Sunt dezorientată, încă nu realizez că sunt acasă’, a declarat Grațiela Duban, potrivit Wowbiz.

În plus, soția lui Andrei Duban a mărturisit că încă nu a renunțat să mănânce orez.

‘Orezul a rămas în continuare în meniul actriței „Îmi este în permanentă foame. Andrei se sperie pentru că în zece ani nu m-a văzut mâncând atât. Simt nevoia să mănânc în continuare orez. Prepar orezul cum îl făceam acolo. Am înlocuit apă de cocoș cu lapte de cocoș, pentru că nu am găsit apă bio, de la sursă, cum îmi aducea Cezar; adaug o bucățică de unt, iese foarte, foarte cremos, cum îmi ieșea pe insula. Acum combin cu banană pe care o pisez până devine piure și adaug Nutella’, a mai spus Grațiela Duban.

citește și...