Grațiela Duban a oferit detalii despre relația cu Ghiță de la Survivor: ‘Apropierea mea de Ghiță s-a produs într-o noapte’

25.03.2020, 14:21
Grațiela Duban a oferit detalii despre relația cu Ghiță de la Survivor: 'Apropierea mea de Ghiță s-a produs într-o noapte' foto: captura video

Grațiela Duban a fost eliminată de la ‘Survivor România’ și a făcut primele declarații despre presupusa relație cu Ghiță.

Soția lui Andrei Duban a vorbit direct, printr-o intervenție telefonică, în emisiunea ‘Fan Arena’. A explicat cum au stat lucrurile, de fapt, între ea și tânărul concurent.

Grațiela Duban a oferit detalii despre relația cu Ghiță de la Survivor: ‘Apropierea mea de Ghiță s-a produs într-o noapte’

Fanii show-ului de la Kanal D au speculat că între cei doi s-ar fi înfiripat ceva.

‘Toată lumea vorbit despre simpatia ta pentru Ghiță și a lui pentru tine. Ai plecat, l-ai lăsat pe Ghiță acolo. Vreau să știu de la tine, părerea ta care este? Ce s-a întâmplat acolo’, a întrebat-o Cosmin Cernat pe Grațiela.

‘Ghiță este ca fratele meu mai mic. Nu-mi fac griji pentru el. O să se descurce. Știe exact ce are de făcut. Apropierea mea de Ghiță s-a produs într-o noapte în care el mi-a mărturisit un lucru foarte intim despre el.

Sunt sigură că o să-l facă public în curând, însă pot să te asigur că poate să fie și Miss Univers în fața lui Ghiță, el nu o să se uite la nici o femeie. Nu știu dacă înțelegi ceea ce vreau să zic? Este inofensiv pentru femei. Marea bombă o să vină. Dacă simțeam ceva, nu i-as fi permis. O să vedeți că mai mult decât atât nu are cum să fie. O să declare el’, a răspuns Grațiela Duban la FanArena.