Giulia Anghelescu se reprofilează. ”Asta este ce vreau eu să fac așa pentru tot restul vieții”

23.05.2022, 14:31
Giulia Anghelescu se reprofilează. ”Asta este ce vreau eu să fac așa pentru tot restul vieții”
Giulia Anghelescu se reprofilează. ”Asta este ce vreau eu să fac așa pentru tot restul vieții”

Cântăreața Giulia Anghelescu, în vârstă de 37 de ani, intenționeazîă să renunțe la muzică și să înceapă o nouă activitate. Artista este pasionată de psihologie și își dorește să profeseze în acest domeniu. ”Asta este ce vreau eu să fac așa pentru tot restul vieții”, a mărturisit Giulia Anghelescu în cadrul unui interviu.

Giulia Anghelescu a declarat, pentru wowbiz.ro, că își dorește să facă din psihologie o meserie, iar muzica să rămână doar o pasiune.

Artista a studiat psihologia în facultate.

Giulia Anghelescu se reprofilează. ”Îmi doresc la un moment dat să mă axez doar pe partea asta de psihoterapie și muzica să rămână doar ca și pasiune”

“Am studiat psihologia în facultate, asta am terminat. O să îmi termin formarea de bază ca să pot profesa în viitorul apropiat sper, când o să îmi termin toate specializările și tot ce vreau eu să fac. Asta este ce vreau eu să fac așa pentru tot restul vieții”, a declarat vedeta.

”Nu îmi doresc să îmbin cu muzica. Îmi doresc la un moment dat să mă axez doar pe partea asta de psihoterapie și muzica să rămână doar ca și pasiune și să fac doar atunci când îmi e drag să fac”, a mai spus ea.

Giulia Anghelescu  e căsătorită cu Vlad Huidu

Cântăreața Giulia Anghelescu are zece ani de mariaj alături de Vlad Huidu, fratele prezentatorului de televiziune Șerban Huidu. Giulia Anghelescu are o familie minunată. Este căsătorită cu Vlad Huidu și au împreună doi copii simpatici, o fetiță, pe nume Sabina Antonia, și un băiețel, pe nume Eduard Mikael.

Giulia Anghelescu a povestit într-un interviu cum l-a cunoscut pe cel care i-a devenit soț, Vlad Huidu.Vedeta a declarat, pentru revista Viva, că între ea și soțul ei, Vlad Huidu, nu a fost dragoste la prima vedere.Ne-am cunoscut la o emisiune TV în urmă cu… 17 ani. Nu a fost dragoste la prima vedere nici pe departe. Abia după doi ani de când ne-am cunoscut ne-am dat seama că vrem mai mult sau abia atunci s-a decis el că vrea să mă cucerească. A avut puțin de lucru cu mine, pentru că abia ce mă despărțisem de iubitul cu care fusesem 7 ani și cred că îmi doream puțină libertate, însă a insistat și, după câteva luni, am cedat”, a afirmat cântăreața.

”A fost și dificil, și dureros, însă eu nu am avut niciun dubiu în ceea ce privește sentimentele noastre. La un moment dat, am încetat să mai încerc să le demonstrez ceva celor din jur și mi-am canalizat toată energia pe relația noastră. Atâta timp cât noi suntem fericiți împreună, nu mai contează nimic, iar dacă ne uităm puțin în urmă, ne dăm seama că și momentele acelea ne-au învățat ceva și ne-au făcut mai puternici”, a adăugat aceasta.

citește și...