Giulia Anghelescu, despre intervenția de mărire a bustului. ”De două ori am renunțat exact cu o săptămână înainte de operație”

05.12.2020, 11:25
Giulia Anghelescu, despre intervenția de mărire a bustului. ”De două ori am renunțat exact cu o săptămână înainte de operație”
Giulia Anghelescu, depre intervenția de mărire a bustului. ”De două ori am renunțat exact cu o săptămână înainte de operație”

Cântăreața Giulia Anghelescu, în vârstă de 36 de ani, a vorbit despre intervenția de mărire a bustului.

Giulia Anghelescu a fost invitată la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, unde a făcut decarații despre inmtervenția de mărire a sânilor. „După ce am slăbit, na, s-au dus toate pe apa sâmbetei și am zis că mi-aș dori să fac [intervenția de mărire a sânilor], dar nu era o chestie fără de care nu puteam să trăiesc. Numai că, fiind foarte bună prietenă cu doctorul care m-a operat, el când ne întâlneam îmi zicea: ”Haide, vino pe la mine!”. De trei ori m-am programat, în trei ani diferiți. De două ori am renunțat exact cu o săptămână înainte de operație. Anul acesta, s-a întâmplat în ianuarie, am zis: ”Gata, mă duc și fac asta””, a spus artista, potrivit revistei Unica.

„Nu mi-era frică de operație în sine. Mi-era frică pentru că nu știam dacă o să mă împac eu cu gândul [că am făcut o astfel de operație]. Eu așa am făcut și după rinoplastie, deși acolo a fost o treabă medicală în principiu și chiar era nevoie. Am zis că lasă, că nu știu ce”, a adăugat ea.

Giulia Anghelescu a aniversat opt ani de căsnicie în luna iunie

Cântăreața Giulia Anghelescu a aniversat în luna iunie a acestui an opt ani de mariaj alături de Vlad Huidu, fratele prezentatorului de televiziune Șerban Huidu.

Giulia Anghelescu are o familie minunată. Este căsătorită cu Vlad Huidu și au împreună doi copii simpatici, o fetiță, pe nume Sabina Antonia, și un băiețel, pe nume Eduard Mikael. Giulia Anghelescu a povestit într-un  interviu cum l-a cunoscut pe cel care i-a devenit soț, Vlad Huidu.

”Ne-am cunoscut la o emisiune tv. El era operator, eu eram invitată. Nu a fost nicidecum dragoste la prima vedere sau ceva, dar am simţit că vreau să îl invit la petrecerea de ziua mea din acel an. A venit, am vorbit şi de atunci am rămas amici. A fost tare greu să ajungem unde suntem azi, dar cred că toate s-au întâmplat cu un scop. Ne-am pierdut, ne-am regăsit, ne-am certat, ne-am iubit. Mulţi nu au fost de acord cu relaţia noastră. Prietenii lui, familia lui, toţi credeau că pentru mine va fi doar un moft, iar eu m-am chinuit ani la rând să le demonstrez că nu era aşa”, dezvăluia vedeta.

citește și...