Mario Iorgulescu va fi arestat preventiv pentru 30 de zile! Unde se află acum fiul lui Gino Iorgulescu

16.05.2020, 12:10
Mario Iorgulescu va fi arestat preventiv pentru 30 de zile! Unde se află acum fiul lui Gino Iorgulescu

Răsturnare de situație în cazul lui Mario Iorgulescu! Tribunalul București a luat decizia ca fiul lui Gino Iorgulescu să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. Sentința ar putea fi atacată cu apel!

Mario Iorgulescu va fi arestat preventiv pentru 30 de zile! Unde se află acum fiul lui Gino Iorgulescu

Pe 7 martie, Curtea de Apel Bucureşti anulase mandatul de arestare în lipsă pe numele tânărului de 25. El este acuzat că a omorât un om și a condus un vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe. Din data de 23 septembrie, Mario Iorgulescu se află la o clinică din Italia, ținând cont că și el a fost rănit grav în urma accidentului.

Fiul lui Gino Iorgulescu a produs un accident rutier pe 8 septembrie 2019, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața. Procurorii au admis că în momentul coliziunii pedala de accelerație era apăsată la maximum.

‘La data de 08.09.2019, pe fondul unei crize de gelozie și într-o stare de furie, având o alcoolemie de 1,96 g/l și fiind sub influența cocainei, intenționând să se deplaseze din sat Gulia, com. Tărtășești, spre un club din Parcul Herăstrău, mun. București, inculpatul Iorgulescu Gino-Mario a condus autoturismul marca Aston Martin model DBS cu o viteză ce depășea cu mult viteza legală de 50 km/h în localitate, pătrunzând pe culoarea roșie a semaforului cu viteza de 145 km/h în intersecția dintre Sos. Chitilei și str. Teodor Neagoe, accelerând până la 162 de km/h în momentul în care a trecut de un alt vehicul care circula cu viteză redusă pe bandă I, urcând vehiculul cu partea stânga pe un scuar, apăsând la maximum pedala de accelerație la un vehicul echipat cu un motor ce dezvoltă 700 de cai putere, pătrunzând pe contrasens și intrând în coliziune frontală, la ora 03:02:39, la viteza de 143 km/h, cu autoturismul marca Audi, condus de victimă V. D.-A., care a decedat pe loc, toate acestea în condițiile în care, din momentul în care a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, inculpatul nu a acționat frâna, iar în momentul coliziunii pedala de accelerație era apăsată la maximum’, susțin procurorii, potrivit hotnews.ro.

 

citește și...