Gina Pistol a plâns la ‘Asia Express’! Ce a impresionat-o atât de mult pe vedeta tv

21.04.2020, 22:06
Gina Pistol a plâns la 'Asia Express'! Ce a impresionat-o atât de mult pe vedeta tv
foto: captura video Antena 1

‘Asia Express – Drumul Comorilor’ a ajuns la cea de-a 35-a ediție, iar finala se apropie cu pași repezi. Marți seară, 21 aprilie, Gina Pistol și-a petrecut ziua de naștere în Taiwan, în penultima zi de competiție.

Blondina a primit drept cadou mesaje de la prietenii săi. Acest lucru a făcut-o să nu-și mai poată stâpâni emoțiile și a izbucnit în plâns.

Gina Pistol a plâns la ‘Asia Express’!

‘Sper că sunt frumoasă când plâng. Vă mulțumesc frumos”, a spus Gina Pistol, copleșită de zecile de mesaje primite din partea celor dragi.

De asemenea, Gina Pistol le-a făcut cinste concurenţilor cu un ceai de ziua ei.

‘Dacă am putea i-am face un tort, cu toate că ne-a necăjit pe tot parcursul Asia Express’, a dezvăluit Sorin Bontea, la Antena 1.

‘Asia Express, sezonul 3’ a continuat cu noi provocări pentru cele trei echipe rămase în competiție. Sorin Bontea cu Răzvan Fodor, Speak cu Ștefania, Adda și Cătălin, se luptă pentru marea amuletă de 30.000 euro. Doar două echipe vor ajunge în Taipei 101, destinația finală de la ‘Asia Express – Drumul Comorilor’ .

Trei echipe se luptă pentru premiul de 30.000 euro

‘Întotdeauna v-am oferit mai multe opțiuni, întotdeauna v-am dat mai multe șanse. Acum începe penultima zi și mă emoționez la gândul că totul se va termina. Dar în același timp sunt curioasă cum se va termina totul. Veți vedea cum arată capătul acestei aventuri și trebuie să începem! Vă doresc foarte mult succes! Prima misiunea a zilei vă pune să faceți recensământul’, a anunțat Gina Pistol.

În ultima cursă înainte de finală, concurenții au avut de înfruntat probe din ce în ce mai dificile. După ce au mâncat specialități taiwaneze ca stinky tofu și de sortat crabi în funcție de sex, cele trei echipe au avut de ales între 3 cutii.

La finalul fiecărei misiuni, echipa care ajungea ultima primea câte o cutie. Două dintre cutii ascundeau monede galbene, iar una dintre ele moneda roșie, ceea ce va duce la eliminarea uneia dintre echipe.

Adda și Cătălin au luat deja două dintre cele 3 cutii puse la dispoziție de Gina Pistol. Pentru o echipă, cursa se va încheia înainte de a ajunge în Taipei, o clădire emblematică a Taiwanului.

citește și...