Ștefania, foc și pară pe Speak la ‘Asia Express’! Bruneta a avut o criză de nervi: ‘Nu vreau să plec acasă’

21.04.2020, 14:49
Ștefania, foc și pară pe Speak la 'Asia Express'! Bruneta a avut o criză de nervi: 'Nu vreau să plec acasă'
Ștefania, foc și pară pe Speak la 'Asia Express'!

Au mai rămas trei echipe în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro, la ‘Asia Express’. Probele au devenit din ce în ce mai grele, iar concurenții au început să clacheze.

Ștefania, foc și pară pe Speak la ‘Asia Express’! Bruneta a avut o criză de nervi

Este și cazul Ștefaniei, iubita lui Speak, care a avut o criză de nervi în ediția din 20 aprilie. Bruneta a cedat nervos și a început să plângă.

‘Titirezul a fost întotdeauna o jucărie care a făcut parte din cultura chineză încă de acum 4.000 de ani. Dar în acest orășel taiwanez acest joc s-a transformat într-un adevărat sport. Luați câte un titirez și încercați să-l faceți să se învârtă pe tăvițele speciale din lemn cel puțin 20 de secunde. După ce ați reușit amândoi să faceți asta, vă putețiț continua drumul urmărind indicațiile din plocul pe care îl veți primi’, a anunțat Gina Pistol înainte de începerea probei.

Proba titirezului i-a pus capac Ștefaniei. Când a aflat ce presupune proba respectivă, aceasta nu a vrut să mai continue jocul și i-au sărit nervii pe partenerul ei.

‘E urât și prost. Nu îmi place, nu o să reușesc. Nu am crezut că mi se întâmplă așa ceva. Nu vreau să plec acasă’, a spus Ștefania.

Din fericire, ea și Speak au reușit, într-un final, să ducă proba la bun sfârșit, însă spiritele s-au calmat doar pentru moment. Ștefania a explodat din nou când a văzut nu găsește cazare.

Mi-e greu să cred, bă, că nu ne înțeleg! Oriunde pe planeta asta, omul înțelege ce înseamnă Google Translate, Google Map. Am căutat cazare extrem de mult. Ca niciodată, n-am avut absolut deloc noroc la cazare!’, a mai adăugat ea la Asia Express.

citește și...