În ce voia să investească Cristina Ţopescu ultimele economii

15.01.2020, 22:31
În ce voia să investească Cristina Ţopescu ultimele economii
În ce voia să investească Cristina Ţopescu ultimele economii

Cristina Țopescu a avut peste 30 de ani de carieră în televiziune, dar nu a avut un trai liniștit. În ultimii ani, jurnalista s-a dedicat mai mult pasiunii sale, acea de a îngriji animalele de pe stradă.

În ce voia să investească Cristina Ţopescu ultimele economii

Una dintre prietenele ei a făcut noi dezvăluiri despre ce şi-ar fi dorit Cristina Ţopescu să facă la bătrâneţe. De-a lungul timpului, aceasta a lucrat la mai multe posturi tv, dar a decis să se retragă în 2017 de la Antena 3, unde modera emisiunea ‘Dincolo de ştiri’. A început să se ocupe mai mult de îngrijirea cățeilor și avea datorii.

‘Monica Pop a spus că draga noastră Cris era depresivă. Nu vi se pare normal? Cristina nu avea serviciu. Îngrijea 12 căţei şi hrănea maidanezi din 7 locuri. Cristina plătea tratament din buzunarul propriu. Singura ei grijă era să aibă bani pentru următoarele lucruri: chirie, utilităţi, benzină şi câte un pachet de ţigări. Ei nu-i trebuia nimic.

Toţi banii mergeau pe castrări, mâncare pentru căţei, tratamente. Se vorbeşte despre o Cristina pătimaşă. A fost un conglomerat antagonic de stări, de trăiri, de inteligenţă sclipitoare, dublată de o sensibilitate anume, dar şi de duritate şi agresivitate. Da, Cris intrase într-o depresie. Nu avea serviciu, avea promisiuni. Începuse să aibă datorii. A reuşit să plătească o parte dintre ele. Dar Cristina a fost o luptătoare’, a povestit o prietenă a regretatei vedete.

‘Cristina a murit cum a spus că îşi doreşte să moară, în somn, cu căţeii. În mod sigur, nu a suferit. Poziţia în care era, cum dormea ea ca un bebeluş. A fost un om cu totul deosebit. Avea un cuvânt preferat: iubire’, a mai spus prietena acesteia.

Cristina Ţopescu va fi incinerată joi, 16 ianuarie, la Crematoriul Vitan Bârzești. Momentan, medicii legiști nu au putut clarifica exact ce anume i-a adus moartea fostei prezentatoare tv.

citește și...