Gigi Becali a luat atitudine, după ce Aurel Pădureanu l-a acuzat că nu a vrut să-l ajute! Reacția fulminantă a afaceristului

30.03.2021, 13:46
Gigi Becali a luat atitudine, după ce Aurel Pădureanu l-a acuzat că nu a vrut să-l ajute! Reacția fulminantă a afaceristului

Gigi Becali a luat atitudine și i-a răspuns lui Aurel Pădureanu, după ce soțul Corneliei Catanga l-a acuzat că nu a vrut să îl ajute, mai ales că se află într-o situație delicată. 

După trecerea în neființă a Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu i-a bătut obrazul latifundiarului din Pipera, pe motiv că nu a vrut să-l ajute să-și găsească o casă de locuit.

Aurel Pădureanu i-a cerut ajutorul lui Becali

Aurel Pădureanu i-ar fi cerut lui Gigi Becali două camere vechi, pe care și le-ar fi putut aranja singur, însă răspunsul afaceristului nu l-a mulțumit deloc pe acesta. Pădureanu s-a plâns că a rămas fără niciun ban după decesul regretatei soliste de muzică lăutărească.

„Gigi Becali ne-a zis să mergem să stăm la cămin. Păi eu sunt muzician, eu cu copilul meu sunt om să stau la cămin? Acolo la cămin au bagat oameni, cum să spun? Care sunt ultimii oameni. Noi suntem artiști, am bucurat sufletele la milioane de oameni. Nu e corect. A zis ca nu are de unde. I-am cerut doar două cămăruțe vechi, ca îmi chemam oameni să le repar.

Acum mă duc să stau la bloc o perioadă până găsesc ceva la curte. În chirie, să văd de unde plătesc, că bani nu mai am de unde, Cornelia avea bani de handicap, dar a murit. O să stau cu cerșeala, pe la familie”, a spus Aurel Pădureanu, în cadrul unei emisiuni TV.

Gigi Becali, reacție după acuzațiile lui Aurel Pădureanu

Gigi Becali nu a rămas indiferent la acuzațiile lui Aurel Pădureanu și a decis să-i răspundă acestuia. Afaceristul a precizat că nu îi cunoaște pe artiști, motiv pentru care nu se poate implica în cazul lor.

„Eu nu am case să le dau!”, ar fi spus Gigi Becali, scrie Spynwes.ro.

Pe de altă parte, Gigi Becali i-a spus lui Aurel Pădureanu că-i va da două locuri la căminele pe care le deține, unul în Ghencea și altul în Berceni, însă lăutarul nu a fost de acord.

citește și...