Gigi Becali a fost testat de coronavirus! Cum a reacționat latifundiarul: ‘Hristos este în mine!’

20.04.2020, 12:45
Gigi Becali a fost testat de coronavirus! Cum a reacționat latifundiarul: 'Hristos este în mine!'

Gigi Becali a fost testat de coronavirus de două ori. Latifundiarul a precizat că a făcut acest lucru pentru că a ieșit din casă zilnic pentru a se duce la slujba de Liturghie.

Gigi Becali a fost testat de coronavirus! Cum a reacționat latifundiarul

‘Da, am fost testat. Toată familia a fost testată. Este bine toată lumea. Am făcut testul de două ori. La mine nu are cum să fie că eu merg în fiecare zi la Liturghie. Nu se apropie virusul. Materia mizerabilă nu se poate atinge de mine. În Post, m-am împărtăşit de patru ori. Dacă eu sunt împărtăşit, îmi mai e frică de cineva? Hristos este în mine’, a declarat Becali la un post de televiziune.

În plus, afaceristul nu pare să respecte regulile impuse de autorităție din cauza pandemiei de coronavirus. Gigi Becali a fost prins în trafic fără declarația pe propria răspundere.

El le-a mărturisit polițiștilor că nu are nevoie de așa ceva, în condițiile în care a ieșit din casă pentru a face un bine.

‘Da, m-au oprit şi pe mine să mă verifice. Mi-au cerut declaraţia. Nu aveam nicio declaraţie. Păi ce-i aia. Ce să fac? Eu fac declaraţie pentru mine? Să-mi semnez singur? Eu sunt patron, angajator, eu nu mă duc la muncă’, a mai adăugat el.

citește și...