Gigi Becali, eforturi uriașe pentru a face rost de măști pentru spitalele din România! ‘Am sunat la fabrica de cămăși și le-am cerut să facă doar măști și halate’

18.03.2020, 13:09
Gigi Becali, eforturi uriașe pentru a face rost de măști pentru spitalele din România! 'Am sunat la fabrica de cămăși și le-am cerut să facă doar măști și halate'
Gigi Becali, eforturi uriașe pentru a face rost de măști pentru spitalele din România!

Gigi Becali face eforturi uriașe pentru a face rost de măști pentru spitalele din România! După ce zilele trecute a făcut o donație impresionantă pentru Spitalul ‘Matei Balș’, în plină pandemie de coronavirus, latifundiarul nu se oprește aici.

Gigi Becali, eforturi uriașe pentru a face rost de măști pentru spitalele din România!

Gigi Becali încearcă acum să facă rost și de măști de protecție pentru spitalele din România, acolo unde sunt tratați bolnavii de COVID-19.

Patronul FCSB a mărturisit că a sunat la o firmă care produce cămăși să înceteze producerea acestor articole vestimentare și să se apuce de produs măști și halate. De asemenea, Becali s-a oferit să cumpere el materialele produse în scop sanitar.

‘Am vorbit la Braiconf, cea mai mare mare fabrică de cămăși din România. Le-am zis «Băi, nu mai faceți cămăși! De acum încolo lucrați non-stop și faceți măști și halate, vi le cumpăr eu». Cei de acolo au întrerupt producția de cămăși.

Spuneau că nu au materiale de măști. Cum să nu fie? Nu avem niște petice? Niște materiale? Să se facă în fiecare zi câte 5.000 de măști și halate, ca să dau la spitale. Le plătesc eu. Vreau să menționez că cei de acolo nu mi-au pus niciun adaos. Doar 10% cât costă mâna de lucru și salariile muncitorilor’, a declarat Gigi Becali, scrie impact.ro.

În plus, acesta a spus că a mai donat pentru ‘Matei Balș’ mese, scaune, paturi, televizoare și telefoane.

‘Am dus o sută de scaune și nu știu câte mese și paturi. Am dat și 40 de televizoare, telefoane. Am dat vreo 13.000 de euro doar pentru calculatoare și 20.000 de euro pentru un mare scanner. Fata domnului Adrian Streinu Cercel mi-a cerut ajutorul. Streinu Cercel a făcut lista cu ce era nevoie’, a mai spus patronul FCSB.

 

citește și...