Gică Popescu, la Antena 1. Fostul căpitan al României şi al Barcelonei prezintă seria ”Super Prieteni”

22.06.2021, 14:46
Gică Popescu, la Antena 1. Fostul căpitan al României şi al Barcelonei prezintă  seria ”Super Prieteni”
Gică Popescu, emisiune la Antena 1. Căpitanul României şi al Barcelonei prezintă seria ”Super Prieteni”

Începând de miercuri, 23 iunie, de la ora 23:45, fostul căpitan al României şi al Barcelonei, Gică Popescu, aduce la Antena 1 o serie de interviuri-eveniment cu foşti mari jucători de fotbal ai lumii. Marele campion al României i-a vizitat pe unii dintre cei mai titraţi fotbalişti de pe planetă, pentru a le arăta telespectatorilor o latură mai puţin cunoscută a acestora.

Gheorghe Hagi, Hristo Stoicikov, Luis Figo sau Carles Puyol își spun poveștile, vorbesc despre cele mai mari reuşite în plan personal, fac portretul tabloului de familie, dar au și alte surprize nespuse din fotbal. Toate, în cadrul filmului-eveniment ”Super Prieteni”, realizat de Gică Popescu, unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din România.

„După acea perioadă grea pe care am traversat-o în 2014-2015, m-am întrebat ce aş putea face în perioada imediat următoare. Mi-am zis că aş vrea să călătoresc foarte mult, să îmi văd prieteni vechi, însă fiind un tip hiperactiv, am ales să fac în acelaşi timp şi o serie de interviuri cu foşti mari jucători, legende ale fotbalului mondial, alături de care eu am jucat. Trebuia să încep cu Gică Hagi, pe care eu îl consider în această elită a fotbalului mondial, alături de mari campioni!”, a declarat Gică Popescu.

Gică Popescu, la Antena 1. Primul interviu îl are ca protagonist pe Gică Hagi

Astfel, primul interviu din seria ”Super Prieteni” cu Gică Popescu – reporter acasă la marii fotbalisti ai lumii, difuzat miercurea aceasta, de la 23:45, pe Antena 1 şi pe as.ro îl va avea ca protagonist pe unul dintre cei mai mari jucători ai României, Gheorghe Hagi, alături de care Gică Popescu a mers la mare, la munte si la antrenamentele de la Academia de Fotbal de la Ovidiu.

„Rolul meu nu e să găsesc un nou Hagi. Misiunea mea e să produc mulți jucători pentru România!”, spune Gheorghe Hagi în interviul acordat lui Gica Popescu la ”Super Prieteni”. Totodată, Hagi își prezintă şi povestea ascunsă a celei mai mari academii de talente din istoria României.  Seria marilor interviuri va continua în fiecare miercuri, de la 23:45, la Antena 1 şi pe as.ro cu Luis Figo, Carles Puyol și Hristo Stoicikov.

citește și...