Giani Kiriță s-a confruntat cu depresia. ”Credeam că am să mor!”

10.01.2022, 16:09
Giani Kiriță s-a confruntat cu depresia. ”Credeam că am să mor!”
Obsesiile lui Giani Kiriță. ”Sunt două lufcruri de bază la mine”

Giani Kiriță s-a confruntat cu depresia. Starea de sănătate a fostului fotbalist Giani Kiriță s-a schimbat radical după ce a avut COVID-19. ”Nu îmi găseau tratamentul, mereu făceam temperatură mare la primele ore, schimbam şapte tricouri”. Giani Kiriţă a spus că a apelat la un psiholog să îl consulte despre ce va urma și i-a explicat că nu poate să respire.

Fostul fotbalist a povestit la „Vorbește lumea” despre cum a  reușit să depășească despresia.

Giani Kiriță se confruntă cu o boală teribilă cu care a luptat după infecția cu Covid-19. Fostul fotbalist a fost internat de urgență în spital, unde s-a confruntat și cu depresia. Fostul căpitan al lui Dinamo a crezut că nu mai are șanse de supraviețuire, motiv pentru care a apelat la psiholog.

Giani Kiriță: ”I-am spus că nu mai pot să respir ”

„Stăteam cu masca pe față, în spital și mi-am sunat un prieten psiholog ca să mă calmeze. I-am spus că nu mai pot să respir și l-am întrebat ce se va întâmpla, dacă voi muri. Mi-a spus să mă uit pe fereastră, să mă gândesc că viața e frumoasă. M-a ajutat, și asta și multe altele”, a Giani Kiriţă, potrivit ciao.ro.

Fostul fotbalist mărturisește că nu a găsit niciun tratament la acea vreme, iar principalele simptome ale depresiei era febra ridicată. Giani Kiriţă a spus că a apelat la un psiholog să îl consulte despre ce va urma și i-a explicat că nu poate să respire.

”Nu îmi găseau tratamentul, mereu făceam temperatură mare la primele ore”

„Nu îmi găseau tratamentul, mereu făceam temperatură mare la primele ore, schimbam şapte tricouri. Nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre asta, zic în premieră. Fac sport cinci zile pe săptămână, fac sală, tenis, orice e nevoie și am fost rău. Mi-am sunat un prieten psiholog, l-am întrebat ce să fac, nu puteam să respir. El m-a liniștit, sunt multe care m-au făcut să trec peste. Când îmi era rău, o strigam pe doamna asistentă, mai făceam glume. Am fost încurajat foarte mult. În sinea mea, eram optimist, nu vedeam că s-a tăiat firul, dar mai venea câte o imagine neagră”, a mai spus Giani Kiriţă.

citește și...