Ghiță, nominalizat la eliminare la ”Survivor România”. Alături de Grațiela Duban, buna lui prietenă de la concurs

23.03.2020, 09:10
Ghiță, nominalizat la eliminare la ”Survivor România”. Alături de Grațiela Duban, buna lui prietenă de la concurs
Ghiță, nimonalizat la eliminare la ”Survivor România”. Alături de Grațiela Duban, buna lui prietenă de la concurs

Ghiță și Grațiela Duban, din echipa Faimoșilor, sunt cei doi comncurenți nominalizați pentru eliminare la show-ul ”Survivor România, de la Kanal D.

Ghiță a fost nominalizat de colegii săi din echipa Faimoșilor după ce aceștia au pierdut jocul de imunitate contra echipei Războinicilor. Ghiță a fost propus la eliminare alături de Grațiela Duban, buna lui prietebnă din concurs. De altfel, pe durata competiției, s-a tot vorbit despre relația extrem de apropiată dintre cei doi.

“Mă așteptam să fiu cel nominalizat, dar nu vreau să îmi las prietenul la greu, am zis să o susțin pe Grațiela. Dimineață am avut o discuție cu Cezar în care mi s-au explicat niște aspecte, pentru că de cele mai multe ori spun ceea ce gândesc și probabil că am și reacțiile pe care le am…și aa s-a ajuns la concluzia că eu aș fi unul din cei care distrug echipa”, a spus Ghiță la consiliu, citat de wowbiz.ro.


Grațiela a făcut și ea declarații, mărturisind că î va fi foarte greu dacă Ghiță la fi cel eliminat din competiția ”Suvivor România”.


“Este foarte greu să exprim ce simt. Dacă ai mei colegi cred că așa este ok și au pus egal la cele două luni și asta merit, și asta merită Ghiță, nu am ce să fac. Să nu uităm. Ghiță o fi el cum o fi, gură spartă, dar a adus puncte multe echipei și importante. De-a lungul timpului au fost oameni care nu s-au adaptat și s-au certat cu majoritatea și până la urmă mulțumită punctelor a fost acceptat…ce să zic. Nu mai cred în echipa asta. Și noi suntem o echipă doar când câștigăm. Când nu mai câștigăm nu mai suntem.

La un moment dat, nu o să dau nume, mi s-a reproșat că am fost impresionată de povestea de viață a lui Ghiță. Pur și simplu s-au legat niște lucruri între mine și Ghiță. În mine e o ceață acum, e o apăsare…oricum, în seara asta am fost foarte liniștită și foarte fericită pentru că nu au putut să mă voteze de două ori.

Vreau să rămân pentru că mi-am găsit un suflet ca al meu. Ghiță îmi este apropiat, prietenia noastră nu înseamnă doar aici, la Survivor. Vreau și pentru copilul meu să rămân aici, să îi arăt că sunt o luptătoare”, a afirmat Grațiela Duban.

citește și...