Ema de la ”Survivor România” are planuri mari. ”Mi-ar plăcea să lucrez în cadrul Ministerului de Interne”

12.05.2020, 13:22
Ema de la ”Survivor România” are planuri mari. ”Mi-ar plăcea să lucrez în cadrul Ministerului de Interne”
Ema de la ”Survivor România” are planuri mari. ”Mi-ar plăcea să lucrez în cadrul Ministerului de Interne”

Ema, fostă concurentă la emisiunea ”Survivor România”, a dezvăluit ce planuri are după ce va reveni în țară din Republica Dominicană.

Ema, pe numele său întreg Emanuela Huruială, a făcut parte din echipa Războinicilor de la show-ul ”Survivor România”, de la Kanal D.

Ema este ultima concurentă care a părăsit competiția. Odată cu ieșirea din concurs, Ema are planuri mari pentru când va reveni în țară.

De profesie contabil, Ema vrea să își schimbe cariera.

“Mi-ar plăcea să lucrez în cadrul Ministerului de Interne sau în domeniul IT. Sper, când ajung acasă, să se ivească o astfel de oportunitate. Nu vreau să urmez o școală de poliție, ci să mă angajez că civil, poate la resurse umane”, a declarat Ema, potrivit kanald.ro.

Ce spunea despre participarea la ”Survivor România”

Ema are 30 de ani și este din Reșița. Face sport din pasiune, mersul la sală fiind o constantă în viața sa.  Înainte de a intra la show-ul ”Survivor România”, Ema explica că participă la concursul din Republica Dominicană pentru a scăpa de monotonia de zi cu zi.

“Particip la ”Survivor România” în primul rând că să scap de monotonia de zi cu zi; sunt sigură că pot face față acestui experiment inedit. Am lucrat foarte mulți ani în agricultura și mă pot adapta ușor”, explica Emanuela Carmen Huruială.

A fost în conflict cu Andrei

Pe parcursul participării sale la emisiunea ”Survivor România”, prezentată de Dan Crucerui la postul de televiziune Kanal D, Ema a legat numeroase relații de prietenie cu ceilalți concurenți. Însă, cu Andei, colegul ei din echipa Războinicilor, aceasta a avut numeroase dscuții în contradictoriu la competiția respectivă.

Accidentată de un rival

Ema și Lola, din echipa Războinicilor și-au dorit să-i sperie pe rivalii lor din echipa Faimoșilor, mai exact pe Cezar, însă farsa s-a transformat într-un accident care putea să aibă un sfârșit tragic.

Cele două războinice s-au ascuns în tufișuri și au început să scoată diverse sunete. Atunci când au realizat că e o glumă, faimoșii au reacționat. Cezar a luat o bucată de lemn și a aruncat spre tufișuri.

Ema a fost lovită de bucata de lemn. Concurenta s-a ales cu arcada spartă și a fost nevoie de intervenția unui medic.

citește și...