Gheorghe Zamfir, despre mariajul cu Nicoleta Beca: ‘Dacă nu ar fi fost ea, eu nu ajungem azi la 80 de ani’

13.04.2021, 16:08
Gheorghe Zamfir, despre mariajul cu Nicoleta Beca: 'Dacă nu ar fi fost ea, eu nu ajungem azi la 80 de ani'
Gheorghe Zamfir, despre mariajul cu Nicoleta Beca: 'Dacă nu ar fi fost ea, eu nu ajungem azi la 80 de ani'

Gheorghe Zamfir este un om împlinit la cei 80 de ani pe care i-a împlinit recent! Solistul își trăiește a doua tinerețe, alături de soția lui tinerică, Nicoleta Beca. Cei doi sunt căsătoriți de cinci ani, iar solista este mai tânără cu 44 de ani decât maestrul naiului. 

Gheorghe Zamfir şi Nicoleta Beca sunt împreună de 11 ani, iar căsnicia lor merge ca pe roate. Atunci când s-au cunoscut, „Regele Naiului” era căsătorit cu franţuzoaica Marie Noelle, de care a divorțat cu mare scandal.

Gheorghe Zamfir, fericit lângă soția tinerică

“Dacă nu ar fi fost ea, eu nu ajungem azi la 80 de ani. Ea este o misionară alături de Gheorghe Zamfir. Ea a fost trimisă de Dumnezeu pentru mine. Să mă oblojească, să aibă grijă de mine. E un înger”, a declarat artistul, într-un interviu realizat de Iuliana Tudor la TVR 1.

Gheorghe Zamfir și soția lui locuiesc într-o casă de vis, în apropiere de Găești. Locuința acestora are două etaje și mansardă, două corpuri de clădire și o grădină imensă. Deși putea să trăiască pe picior mare la Beverly Hills, Gheorghe Zamfir a preferat să revină în România.

“Mi s-a oferit un castel pe Beverly Hills și eu am ales să vin înapoi la Găești. Am în curtea mea 24 de caței și șase pisici, erau făcuți praf și i-am luat de pe drum și i-am lipit la loc. Sunt prietenii mei cei mai devotați!”, a mai dezvăluit marele artist.

De-a lungul anilor, Gheorghe Zamfir, supranumit „Regele naiului”, a susținut numeroase concerte și a câștigat bani frumoși.

“Luam 10.000 de euro pe concert. Acum doi ani, președintele Kazahstanului mi-a dat 25.000 de euro pe o singură piesă! Era puțin în comparție cu Pavarotti sau Domingo, care ajungeau la 500.000 de euro pe concert!“ , mai dezvăluia acesta.

citește și...