Gheorghe Zamfir a împlinit 79 de ani! Ce fericit este alături de nevasta tinerică

05.05.2020, 18:11
Gheorghe Zamfir a împlinit 79 de ani! Ce fericit este alături de nevasta tinerică

Gheorghe Zamfir a demonstrat că există dragoste chiar şi la vârsta a treia! ‘Regele naiului’ a împlinit recent 79 de ani și este mai fericit ca niciodată alături de iubita tinerică, Nicoleta Beca.

Gheorghe Zamfir a împlinit 79 de ani! Ce fericit este alături de nevasta tinerică

Gheorghe Zamfir și solista de muzică populară s-au căsătorit în 2016, după opt ani de relație. Maestrul a mai fost căsătorit cu franţuzoaica Marie Noelle.

Gheorghe Zamfir şi franţuzoaica au reuşit să divorţeze pe 26 martie 2015. Atunci, instanţa a mai hotărât ca naistul să-i plătească fostei neveste o pensie de 600 € lunar, timp de şase ani, în total 40.000 €.

De când și-a găsit marea iubire, Gheorghe Zamfir parcă a întinerit. Gheorghe Zamfir și Nicoleta Beca, artista mai tânără decât el cu 44 de ani, s-au cunoscut la o filmare pentru Etno TV, în 2001. De atunci, sunt de nedespărțit.

Cei doi soți locuiesc într-o vilă imensă pe dealurile comunei Cobia, la 10 km de oraşul natal Găieşti. Ambii își trăiesc discret povestea de iubire. Pe 6 aprilie, Gheorghe Zamfir și-a aniversat ziua de naștere, motiv pentru care a publicat pe Facebook o imagine de pe prispa casei.

‘Încă mai port o tolbă plină de visuri și de speranțe! Nu pot decât să fiu fericit și să-i mulțumesc bunului Dumnezeu pentru tot! Vă mulțumesc și vouă, dragilor, pentru că mi-ați fost alături, fie cu gândul, fie cu fapta, în călătoria aceasta pitorească și plină de frumos, minunata noastră călătorie muzicală! Să-mi trăiți mulți ani înainte și să fim sănătoși cu toții! Sus inima! Vă îmbrățișez cu drag!’, a scris acesta.

citește și...