Gheorghe Turda s-a împăcat cu Nicoleta Voicu! Iubita tinerică i-a transmis un mesaj de dragoste

11.07.2020, 13:30
Gheorghe Turda s-a împăcat cu Nicoleta Voicu! Iubita tinerică i-a transmis un mesaj de dragoste
Gheorghe Turda s-a împăcat cu Nicoleta Voicu! Iubita tinerică i-a transmis un mesaj de dragoste

Gheorghe Turda s-a împăcat cu Nicoleta Voicu! Cei doi artiști de muzică populară au decis să lase deoparte toate neînțelegerile din trecut și au redevenit un cuplu.

În urmă cu un an, cei doi și-au spus adio cu mare scandal! Interpreta de muzică populară a făcut mai multe acuzații la adresa lui Gheorghe Turda, iar acum s-a împăcat cu el.

Pe rețelele de socializare, Nicoleta Voicu a dezvăluit cum decurge acum relația cu Gheorghe Turda, după ce au revenit la sentimente mai bune. Mai mult de atât, artista a recunoscut că s-a purtat copilărește înainte, dar acum s-a maturizat.

I-a transmis un mesaj de iubire

‘Întâlnirea cu tine a schimbat copilul din mine. Încă naivă, fragilă, când te-am întâlnit, dăruiam fără să mă gândesc la ziua de mâine. Dăruiam tot. Ușor debusolata, căutăm un punct de reper într-un univers pe care nu-l puteam cuprinde nici cu mintea, nici cu privirea. Ai venit de nicăieri. Așa a fost atunci. Se stabilise un punct fix în universul meu și începusem să-mi construiesc viața în jurul acelui punct fix: tu’, a fost mesajul Nicoletei Voica.

Gheorghe Turda spunea că nu s-au împăcat

În urmă cu mai bine de o lună, Gheorghe Turda spunea că s-a mai întâlnit cu fosta iubită, însă doar ca amici, iar despre o împăcare nici nu se punea vorba.

‘A fost o întâlnire normală, între doi oameni normali, cu scaun la cap și atât! Doar atât! Ce dacă ne-am întânit. Doar nu suntem dușmani să ne certăm, să ne urâm între noi. Suntem oameni civilizați, iar eu sunt un tip cumsecade și foarte atent cu tot ce înseamnă sexul frumos. Relațiile mele au fost statornice, nu mă împac cu nimeni, pentru că nu mă împac. E foarte bine singur, așa cum sunt eu. Sunt un tip foarte conciliant. Las câteodată de la mine ca să fie bine, dar fiecare își croiește așternutul, vorba aceea, cum vrea să doarmă’, a spus Gheorghe Turda, într-un interviu pentru Antena Stars.

Pe de altă parte, Nicoleta Voicu mărturisea că solistul a căutat-o cu dorința de a se împăca cu ea.

‘L-am întrebat de ce nu mă lasă în pace! Pentru că eu îmi doresc să rămân la o relație civilizată, ca între doi artiști care în momentul în care se întâlnesc, să nu întoarcă capul în sens opus. Și a spus că, practic, nici el nu știe ce vrea, dar nici nu mă poate lăsa în pace. Adică nici să renunțe de tot nu ar vrea. Cu siguranță, ceva acolo mai există pentru că noi am trăit și foarte multe lucruri frumoase împreună. Sunt convinsă că au existat și mai există sentimente. Nu ne e bine nici împreună, dar nici separat’, mărturisea și Nicoleta Voicu.

citește și...