Ce se întâmplă între Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu la un an de la despărțire

18.06.2020, 12:23
Ce se întâmplă între Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu la un an de la despărțire
Ce se întâmplă între Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu la un an de la despărțire

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu au decis să se despartă în urmă cu un an, însă nu pot sta departe unul de celălalt. Artiștii au început iar să se întâlnească, dar nu se pune problema de o relație.

Apropiații lor susțin că Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au întâlnit de multe ori până acum, dar nici vorbă de împăcare.

Artiștii au revenit la sentimente mai bune

Solistul de muzică populară a mărturisit, într-un interviu pentru Antena Stars, că se bucură de compania Nicoletei Voicu.

‘A fost o întâlnire normală, între doi oameni normali, cu scaun la cap și atât! Doar atât! Ce dacă ne-am întânit. Doar nu suntem dușmani să ne certăm, să ne urâm între noi. Suntem oameni civilizați, iar eu sunt un tip cumsecade și foarte atent cu tot ce înseamnă sexul frumos.

Relațiile mele au fost statornice, nu mă împac cu nimeni, pentru că nu mă împac. E foarte bine singur, așa cum sunt eu. Sunt un tip foarte conciliant. Las câteodată de la mine ca să fie bine, dar fiecare își croiește așternutul, vorba aceea, cum vrea să doarmă’, a spus Gheorghe Turda.

În schimb, fosta lui parteneră are altă părere despre întâlnirile cu artistul. Nicoleta Voicu a mărturisit că solistul ar vrea să se împace cu ea.

‘L-am întrebat de ce nu mă lasă în pace! Pentru că eu îmi doresc să rămân la o relație civilizată, ca între doi artiști care în momentul în care se întâlnesc, să nu întoarcă capul în sens opus. Și a spus că, practic, nici el nu știe ce vrea, dar nici nu mă poate lăsa în pace.

Adică nici să renunțe de tot nu ar vrea. Cu siguranță, ceva acolo mai există pentru că noi am trăit și foarte multe lucruri frumoase împreună. Sunt convinsă că au existat și mai există sentimente. Nu ne e bine nici împreună, dar nici separat’, a spus artista de muzică populară, conform Spynews.

S-au despărțit urât în urmă cu un an

La începutul lui 2019, Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au despărțit cu scandal. Fosta iubită mai tânără cu 23 de ani decât el a ţinut să-i reamintească artistului că l-a ajutat în cele mai delicate momente ale vieţii.

‘Noi ne-am întâlnit din ianuarie și până în prezent de vreo cinci ori, iar această doleanță a lui a fost exprimată de ”n” ori . Cred că a fost a o mia una șansă,. Nu știu ce să spun. Cel mai recent mesaj l-am primit săptămâna trecută, au fost multe semnale din partea lui. Un curs spre bine nu există pentru că eu nu sunt de acord cu această variantă. Țin foarte mult la statutul în societate. Dacă ar fi să mai fie ceva, eu nu aș accepta decât dacă relația ar fi publică, asumată, o împăcare sau o nouă șansă’, a mai spus Nicoleta Voicu.
citește și...