Gheorghe Turda, replică acidă la adresa Stelianei Sima. De la ce spune artistul că au pornit discuțiile dintre ei

16.03.2021, 15:29
Gheorghe Turda, replică acidă la adresa Stelianei Sima. De la ce spune artistul că au pornit discuțiile dintre ei
Gheorghe Turda, replică acidă la adresa Stelianei Sima. De la ce spune artistul că au pornit discuțiile dintre ei

Gheorghe Turda a reacționat dur la adresa Stelianei Sima, care a făcut declarații neașrteptate despre el la o emisiune de televiziune.

E scandal în muzica populară românească. Interpreții Steliana Sima și Gheorghe Turda își aduc acuzații dure. După ce Steliana Sima l-a criticat la o emisiune TV, Gheorghe Turda a luat atitudine și a explicat de la ce ar fi pornit discuțiile dintre ei.

”Niciodată nu am chemat-o la mine decât când o puneam în gardă. Era subordonata mea, cum să le îmbârlig? La cultura ei… A spus niște lucruri foarte urâte. Dar cine și-a căutat asta își va găsi, pentru că eu nu mă opresc aici. Am protejat-o și am ținut la ea! Nu mă interesează relațiile ei cu colonei și generali, nici cum și-a luat diplomele, nici câte case a obținut… Cred că totul a pornit de anul trecut, când i-am dat o nuntă, unde trebuia să cânt și eu. Regula jocului este că atunci când îi dau cuiva un favor, persoana respectivă e obligată să îți dea 10 % din gaj. Ea s-a făcut că plouă! Nu a recunoscut și cred că de aici a pornit toată discuția aceasta. Evenimentul nu s-a ținut și nu se știe dacă se mai ține sau când anume. Problema cu gradul militar ce o privește pe ea, pentru că nu știe cum stau lucrurile, dar noi știm cum și-a luat ea gradul în minister. Este foarte urât din partea ei! Cu gradul, lucrurile stau așa: când treci în rezervă, cum am trecut eu, ți se acordă de la colonel la general pentru meritele tale artistice, nu oricum! După ce a venit ea la conducere a distrus tot ce am făcut eu. Eu am adus de la 15 oameni la 86, atâția aveam în subordine, ea n-a adus nimic! Ea doar a distrus totul! Fișa postului era de șef comandă la Ansamblu Ciocârlia, nu director. După ce te ajută omul. Ar trebui să fie mândră că am pus-o în gardă, la ce cloacă de bârfitoare erau acolo!”, a declarat Gheorghe Turda pentru click.ro.

 

Ce a spus Steliana Sima despre Gheorghe Turda

Cântăreața de muzică populară Steliana Sima a fost invitată la emisiunea ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV. Artista a răspuns la întrebările din cadrul rubricii „Spui tot sau îți ia gura foc”.

Aceasta l-a caracterizat pe colegul ei de breaslă Gheorghe Turda drept ”mincinos, parșiv și îmbârligător”, relatează click.ro.

„Eram la Ansmblul Ciocârlia: eu, Mioara Velicu și Mioara Pitulice. Pe Mioara Velicu a făcut-o să plece până la urmă de acolo. El era șef și ne chema pe rând în birou. Îmi zicea mie: ”Vezi că alea două te vorbesc de rău, tu ești tânără, nu știi”. Ne îmbârliga. Apoi o cheama pe Mioara. Și ei îi zicea la fel: ”Vezi că Sima nu ți-e prietenă!”. Parșiv e că vrea să pară ceea ce nu e. Nu e cel imaculat, domnul general! E general în rezervă, a fost făcut dupa aceea, un fel de general. Știi cât m-a atacat cât am fost la Ciocârlia? Dacă îi spui acum, nu mai recunoaște. De ce nu a reabilitat el Rapsodia, că de acolo a mâncat? Aici a venit și și-a luat gradele. El trăiește din amintiri”, a mai povesti Steliana Sima despre Gheorghe Turda, cel care a fost în scandal și cu fosta sa iubită, Nicoleta Voicu.

citește și...