Gheorghe Turda îi dă replica Nicoletei Voicu. ”Să stea potolită acolo”

22.07.2020, 13:15
Gheorghe Turda îi dă replica Nicoletei Voicu. ”Să stea potolită acolo”
Gheorghe Turda îi dă replica Nicoletei Voicu. ”Să stea potolită acolo”

Binecunoscutul cântăreț de muzică populară Gheorghe Turda i-a dat replica fostei sale iubita, Nicoleta Voicu, după ce aceasta l-a acuzat de șantaj emoțional.

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda anunțau recent că s-au împăcat. Cei doi au mai avut o relație și în urmă cu ceva timp, însă s-au despărțit. Acum, între cei doi sunt din nou neînțelegeri.

Interpreta de muzică populară Nicoleta Voicu a afirmat, la o emisiune de televiziune, că, în particular, Gheorghe Turda este total diferit față de cum îl cunoaște publicul și l-a acuzat de șantaj emoțional.

După ce Nicoleta Voicu a făcut declarațiile respective despre Gheorghe Turda, acesta a reacționat.

”Deci ea a făcut o remediere a relațiilor, dar într-un cuvânt nu se poate, pentru că nu se poate. Altceva nu mai am ce să declar. Eu nu am timp de ale mele probleme, mai ales de ale altora. Exclus, îmi bagă mie cuvintele în gură, când nu sunt ale mele cuvintele de genul. Deocamdată să stea potolită acolo”, a spus interpretul de muzică populară la Antena Stars, conform spyynews.ro.

Artistul a spus că nu mai vrea să audă de împăcare.

”Niciodată. Când Gheorghe Turda spune nu, nu rămâne”, a încheiat el.

Ce a spus Nicoleta Voicu despre Gheorghe Turda

”Mă surprinde că dincolo de camerele de filmat este o altă persoană. În momentul ăla este diferit. Dincolo de aspectul pe care îl vede publicul este un om insistent, un om agasant, un om care folosește șantajul emoțional. I-am căzut în plasă pentru că a folosit fotografii cu nepoții lui, iar eu am avut o relație aparte cu ei.

Am încercat și o împăcare, o mediere între două suflete rătăcite. Sau poate că el și-a dorit un alt fel de relație. O relație care pe mine nu mă definește. Adică una ascunsă. Nu sunt genul de femeie din casa căreia să intri seara și să ieși dimineața. Efectiv, am sentimentul că nu pot să scap de el”, a declarat Nicoleta Voicu marți.

citește și...