Gheorghe Turda călătorește zilnic cu autobuzul, deși deține o mașină în valoare de aproape 50.000 de euro

24.06.2022, 21:22
Gheorghe Turda călătorește zilnic cu autobuzul, deși deține o mașină  în valoare de aproape 50.000 de euro
Amintirile sfâșietoare ale lui Gheorghe Turda. Premoniția pe care a avut-o despre moartea mamei sale

Gheorghe Turda  circulă mereu cu troleibuzul 66 și tramvaiul 21. Vedeta nu se plictisește deloc în transportul în comun, pentru că are oportunitatea să comunice cu călătorii, să dea autografe între stații. Care este motivul pentru care artistul alege STB-ul în locul mașinii sale.  

Artistul Gheorghe Turda preferă să circule cu troleibuzul și tramvaiul, mai ales că are gratuitate, fiind pensionar. Artistul a vorbit recent despre motivul pentru care alege să folosească transportul în comun.

Vedeta a mărturisit că îi place să meargă cu transportul în comun și să socializeze cu oamenii. Interpretul de muzică populară spune că se consideră un om normal și că îi place să călătorească prin mulțime.

‘’Merg des cu SATB-ul‘’

Mai mult, acesta a mărturisit că notorietatea nu l-a schimbat.

‘’Da, merg des cu SATB-ul, mă recunoaște lumea în troleibuzul 66 și în tramvaiul 21, îmi cer oamenii autografe. Sunt un om normal, nu-s cu nasul pe sus, îmi place să călătoresc prin mulțime. Lumea mă întreabă de sănătate, cum am trecut prin pandemie, dacă am activitate muzicală. Am, da, merg la niște spectacole și la Timișoara, am și un eveniment în familie, la Arad, la o nuntă. Pe SATB am abonament gratuit, căci sunt pensionar. Pe metrou, nu am, plătesc călătoria’’, a declarat Gheorghe Turda pentru Ego.ro.

Gheorghe Turda are o mașină în valoare de aproape 50.000 de euro

Deși deține o mașină de zeci de mii de euro, acesta circulă cu mijlocul de transport în comun.

‘’Întotdeauna am avut mașină bună, mai scumpă, nu contează firma, nici nu o zic. Am grijă să am o siguranță pe șosele, nu merg cu orice, la drum lung conduc doar eu, doar când am vreo petrecere, și mai beau un păhărel, îmi iau șofer. Recent, m-am întors de la Roma, unde am susținut un recital pentru comunitatea românilor, au fost prezenți 3.000 de spectatori. A fost un eveniment organizat de Ministerul de Externe și de Ambasada Română, a fost acolo și consulul României, a fost un mare succes’’, a spus artistul.

citește și...