Gheorghe Turda: ”Artiștii o vor duce foarte greu, s-au înmulțit amatorii”

03.06.2020, 15:50
Gheorghe Turda: ”Artiștii o vor duce foarte greu, s-au înmulțit amatorii”
Gheorghe Turda: ”Artiștii o vor duce foarte greu, s-au înmulțit amatorii”

Cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda, în vârstă de 72 de ani, a afirmat că soarta artiștilor nu va fi deloc ușoară în următoarea perioadă de timp.

Renumitul interpret a afirmat că își dorește o lege prin care să li se acorde atestate artiștilor profesioniști, pentru că, susține el, s-au înmulțit amatorii. El consideră că s-ar putea face o selecție ”corectă” a artiștilor.

”Artiștii o vor duce foarte greu, s-au înmulțit amatorii. S-a ajuns la un fel de uniformizare, ca pe vremuri. Nu se știe cine e profesionist și cine este amator. Mă zbat pentru o lege, Legea Turda, să se revină la atestatele de odinioară, acordate artiștilor, în cadrul unor selecții.

Am această intenție, pe care i-am mărturisit-o și lui Horia Moculescu, Ionel Tudor, Mădălin Voicu și maestrului Arvinte, cei care s-au mai ocupat de comisii de acest fel, în trecut, când nu oricine era artist. Sigur că multora nu o să le convină, dar s-ar face o selecție corectă și, mai ales, binevenită”, a declarat Gheorghe Turda într-un interviu pentru click.ro.

A vorbit despre fosta sa iubită

Îndrăgitul solist a cometat și despre fosta sa iubită, Nicoleta Voicu, de care s-a separat la începutul anului trecut. Cei doi au avut o relație de un an.

”N-a avut minte când trebuia, n-a știut să aprecieze”, a declarat cântârețul de muzică populară Gheorghe Turda pentru sursa citată.

Nicoleta Voicu afirma că au ținut legătura

Interpreta de muzică populară Nicoleta Voicu a afirmat că a ținut legătura în această perioadă cu cel care i-a fost iubit, Gheorghe Turda, de care s-a separat cu scandal.

„Am ținut legătura. Și-a exprimat îngrijorarea, sunt niște lucruri despre care nu vreau să vorbesc. N-am să mă întorc în trecut pentru că oamenii nu se schimbă”, mărturisea de curând Nicoleta Voicu la o emisiune de televiziune.

citește și...