Gheorghe Ghiorghiu și-a cerut iubita de soție, la New York! Cu cine se iubește îndrăgitul artist

26.12.2020, 15:20
Gheorghe Ghiorghiu și-a cerut iubita de soție, la New York! Cu cine se iubește îndrăgitul artist
Gheorghe Ghiorghiu și-a cerut iubita de soție, la New York! Cu cine se iubește îndrăgitul artist

Gheorghe Ghiorghiu și-a cerut iubita de soție, în seara de Ajun. Îndrăgitul artist se pregătește să se însoare cu aleasa inimii lui, Gabriela Băncescu. Aceasta este originară din Brașov, dar locuiește la New York. 

Gheorghe Ghiorghiu i-a oferit femeii de afaceri un superb inel de logodnă chiar în ajun de Crăciun. Gestul romantic făcut de celebru artist a fost însoțit și de lacrimi de bucurie, scrie Playtech.ro. Gheorghe Gheorghiu este stabilit în prezent în SUA.

Gheorghe Ghiorghiu se însoară

Gabriela Băncescu a acceptat imediat inelul de logodnă pe care artistul i l-a oferit. Cei doi se iubesc de ani buni, însă au preferat să-și țină relația departe de ochii curioșilor.

‘Am primit cel mai frumos dar, inelul de logodnă, dovada prieteniei și iubirii noastre de-o viață! Îți mulțumesc pentru că exiști în viața mea Gigi’, a mărturisit logodnica lui Gheorghe Ghiorghiu.

Gheorghe Gheorghiu s-a iubit timp de 11 ani cu Mariana Calfa. Cei doi s-au răfuit vreme de câțiva ani. Şi-a acuzat fostul iubit că era prea gelos, că o voia doar închisă în casă şi nu o lăsa să se afirme. Ea ar fi vrut, pe lângă pictură, şi o carieră în muzică.

Gheorghe Ghiorghiu s-a iubit cu Mariana Calfa

‘Îl vreau în spatele gratiilor. M-a chinuit. M-a urmărit prin oraş. Peste tot mă urmărea, îmi trimetea oameni pe cap. Are o problemă la cap. E fixat pe mine să-mi ia casa şi să aibă bani să bea, că bea mult alcool. M-a ţinut 11 ani şi vreau sume mari, pe care le voi dona caselor de copii’, povestea Mariana Calfa în urmă cu trei ani.

Totuși, acuzațiile pe care i le-a adus fostului iubit au dus la un proces care s-a încheiat în favoarea artistului. Mariana Calfa a fost acuzată de calomnie și trebuia să îi plătească lui Gheorghiu 15.000 lei.

Conform sentinței finale a Tribunalului București, pictorița trebuia să îi plătească cântărețului suma de 15.000 de lei. De vreme ce acest lucru nu s-a întâmplat, Mariana a fost executată silit, având conturile blocate, scrie Cancan.ro.

citește și...