Gestul făcut de un star hollywoodian pentru Marcel Pavel. ”Câtă modestie, generozitate și bun simț am descoperit la acest mare actor”

26.03.2022, 13:34
Gestul făcut de un star hollywoodian pentru Marcel Pavel. ”Câtă modestie, generozitate și bun simț am descoperit la acest mare actor”
Gestul făcut de un star hollywoodian pentru Marcel Pavel. ”Câtă modestie, generozitate și bun simț am descoperrit la acest mare actor”

Cântărețul Marcel Pavel, în vârstă de 62 de ani, a povestit, pe contul său de socializare, despre o întâlnire pe care a avut-o cu celebrul star hollywoodian Armand Assante, în urmă cu ani, și despre un gest pe care actorul l-a făcut pentru el. ”Câtă modestie, generozitate și bun simț am descoperrit la acest mare actor”, a povestit Marcel Pavel.

Marcel Pavel a publicat, în mediul online, o fotografie cu celevrul actor american Armand Assante, pe care a avut ocazia să-l întâlnească în urmă cu ani.

Acesta a povestit cum, ajuns în Amerrica, l-a sunat pe starul hollywoodian pentru a se întâlni cu el. După ce, inițial, Armand Assante i-a spus că nu poate, ulteior i-a făcut o surpriză extrem de plăcută lui Marcel Pavel.

Gestul făcut de un star hollywoodian pentru Marcel Pavel. ”Spunându-mi că mă așteaptă o mare surpriză”

”În anul 2000 am avut onoarea de a-l cunoaște la București pe marele actor ARMAND ASSANTE, în anul următor (2001), am susținut câteva concerte în SUA, 3 concerte fiind susținute la New York! Am îndrăznit de a îl suna pe ARMAND ASSANTE, spunându-i că mă aflu la New York și că mi-ar face plăcere să îl revăd dacă va fi posibil, actorul fiind la filmări la 400 de mile distanță de New York mi-a spus că nu crede că poate ajunge…..!”, a detaliat Marcel Pavel în mediul online.

”A doua zi am fost invitat de către o prietenă foarte bună la un restaurant select din New York spunându-mi că mă așteaptă o mare surpriză…. ARMAND ASSANTE era la masa rezervată pentru noi așteptându-mă cu un pahar de vin bun! Câtă modestie, generozitate și bun simț am descoperit la acest mare actor! Oare câți oameni sau prieteni ar fi făcut acest gest! RESPECT”, a completat cântărețul.

Marcel Pavel este unul dintre c ei mai cunoscuți și apreciați artiști din țara noastră. În plan personal, acesta s-a căsătorit în 1992 cu Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova. Cuplul are trei copii. Cei doi băieți, Sasha și Richard, sunt amândoi interesați de oportunitatea unei cariere muzicale. În 2013, Violeta i-a dăruit și o fetiță, care a primit două nume Ioana și Iuvenalia, după bunicul ei din partea mamei. Deși sunt căsătoriți de 28 de ani, Marcel Pavel și Violeta nu au făcut cununia religioasă.

Armand Assante, în vârstă de 72 de ani, s-a născut la New York şi a absolvit Cornwall Central High School şi American Academy of Dramatic Arts. Este cunoscut publicului american şi internaţional în special pentru rolurile din peliculele The ”Paradise Alley” (1987), ”Hoffa” (1992) şi ”The Mambo Kings”. Talentul său a fost căutat de regizori şi producători pentru numeroase producţii, jucând în: ”One Eyed King” (2001), ”Citizen Verdict” (2003), ”Two for the Money” (2005), ”California Dreamin” (2007), în regia lui Cristian Nemescu, ”When Nietzsche Wept” (2007), ”American Gangster” (2007), ”The Man Who Came Back” (2008), ”The Steam Experiment” (2009), ”Chicago Overcoat” (2009), ”Breaking Point” (2009), ”Shadows in Paradise” (2010), ”Magic Man” (2010), ”Killer by Nature” (2010), ”The Return of Joe Rich” (2011), ”Guido” (2011), ”The Night Never Sleeps” (2012), ”Dead Man Down” (2013), ”Hunting the Phantom” (2014), ”A Fine Step” (2014), ”Charlie Mantle” (2014), potrivit Agerpres.

citește și...