Gestul făcut de Liviu Vârciu pentru Anda Călin, după ce aceasta l-a făcut din nou tătic

02.06.2020, 10:49
Gestul făcut de Liviu Vârciu pentru Anda Călin, după ce aceasta l-a făcut din nou tătic
Gestul făcut de Liviu Vârciu pentru Anda Călin, după ce aceasta l-a făcut din nou tătic

Liviu Vârciu a făcut un gest superb pentru actuala sa parteneră de viață, Anda Călin, cea care i-a dăruit un băiețel zilele trecute.

Binecunoscutul artist Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară de curând. partenera lui de viață, Anda Călin a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului.

Extrem de fericit de ceea ce se întâmplă în viața sa, Liviu Vârciu a făcut un gest superb pentru Anda Călin. Acesta i-a transmis o frumoasă declarație de dragoste pe rețelele de socializare.

„Te iubesc, Anda Călin” a scris Liviu Vârciu, în dreptul imaginii pe care a postat-o pe rețeaua de socializare.

A fost căsătorit cu Adelina Pestrițu

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul românesc. A cântat alături de trupa L.A., cu care a avut un foarte mare succes la public. Ulterior, Liviu Vârciu s-a concentrat pe cariera de actor, dar și de prezentator de emisiuni de televiziune. A participat la numeroase show-uri de televiziune alături de bunul său prieten Andrei Ștefănescu.

A fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu. În afară de băiețelul nou-născut, Liviu Vârciu mai are are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.

Cel mai mare regret

Liviu Vârciu a mărturisit care este marele său regret. Artistul și-ar fi dorit să își ajute mai mult familia. Liviu Vârciu regretă că nu și-a ajutat mai mult familia în perioada când era pe val cu formația L.A., din care a făcut parte.

”Nu mi-am ajutat părinții cum ar fi trebui să îi ajut cât am fost în LA. Asta regret cel mai mult și mai mult, că nu mi-am ajutat familia caând puteam să o fac”, a declarat Liviu Vârciu la o emisiune de televiziune.

 

citește și...