Gestul făcut de Horia Moculescu pentru fosta sa soție, Mariana Moculescu. ”Chiar m-a surprins foarte plăcut”

16.08.2021, 11:20
Gestul făcut de Horia Moculescu pentru fosta sa soție, Mariana Moculescu. ”Chiar m-a surprins foarte plăcut”

Mariana Moculescu, în vârstă de 53 de ani, a dezvăluit ce gest a făcut fostul ei soț, compozitorul Horia Moculescu, în vârstă de 84 de ani, de Sf. Maria, când a fost ziua sa onomastică. ”Chiar m-a surprins foarte plăcut”, a mărturisit mariana Moculescu într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Mariana Moculescu a sărbătorit ziua numelui de Sf. Maria.

Cu ocazia zilei sale onomastice, Mariana Moculescu a avut parte de o surpriză frumoasă din partea celui care i-a fost soț, compozitorul Horia Moculescu.

Gestul făcut de Horia Moculescu pentru fosta sa soție, Mariana Moculescu. ”Mi-a urat la mulți ani”

Mariana Moculescu a mărturisit că atât Horia Moculescu, cât și fiica lor, Nidia, i-au făcut urări de ziua sa de nume.

„Și Horia, nu numai fiica mea. Și domnul Moculescu mi-a urat la mulți ani, chiar m-a surprins foarte plăcut și ei sunt la mare acum, au stat o lună la Mamaia, de pe 20 iulie până în august și fiind împreună, dar stând în camere separate, gândesc fiecare a avut sentimentul de a-mi ura la mulți ani independent. (…) Doar simplu, La mulți ani. Horia”, a spus Mariana Moculescu, citată de spynews.ro.

Ce spunea Mariana Moculescu despre Horia Moculescu

Mariana Moculescu a trăit o poveste de dragoste cu binecunoscutul compozitor Horia Moculescu, de care a divorțat în anul 2000. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Nidia. Ulterior, Mariana Moculescu a avut o relație cu Massimiliano Lorenzini, un italian bogat. Cei doi s-au despărțit după un an și jumătate de relație, iar Mariana Moculescu s-a întors în România.

 

Într-un interviu pentru impact.ro, Mariana Moculescu a vorbit despre fostul său soț, Horia Moculescu, despre care a afirmat că a fost profesorul ei de amor. Mariana Moculescu a mărturisit că și-ar dori ca viitorul ei partener de viață să aibă câteva dintre calitățile pe care le-a avut fostul său soț, Horia Moculescu. Cei doi au fost multă vreme în scandal, însă acum relația dintre ei este una bună. ”Mai cred dragoste, într-un bărbat de cuvânt. Să aibă unele calități ale lui Horia Moculescu, fostul meu soț, adică să fie priceput la sarmale și la amor. Horia a fost profesorul meu de amor, tot ce știu, în pat, de la el am învățat. Cu Horia, după vechile scandaluri, am rămas amici, nu ne vizităm, însă ne interesăm unul de celălalt, dacă ne este bine”, a declarat Mariana Moculescu.

citește și...