Gestul extrem făcut de Alex Bodi pentru Bianca Drăgușanu, în plină pandemie de coronavirus! EXCLUSIV

25.03.2020, 12:01
Gestul extrem făcut de Alex Bodi pentru Bianca Drăgușanu, în plină pandemie de coronavirus! EXCLUSIV
Gestul extrem făcut de Alex Bodi pentru Bianca Drăgușanu, în plină pandemie de coronavirus! EXCLUSIV

Telenovela Bianca Drăgușanu – Alex Bodi continuă! Au divorțat cu scandal, dar tot nu pot sta departe unul de celălalt. În urmă cu mai bine de două săptămâni, cei doi s-au separat oficial la notar.

Gestul extrem făcut de Alex Bodi pentru Bianca Drăgușanu, în plină pandemie de coronavirus!

Atunci, blondina își acuza fostul soț că a bătut-o în repetate rânduri și că nu vrea să mai audă de el. La rândul său, afaceristul a făcut turul emisiunilor de la tv, pentru a arunca cu noroi în cea care i-a fost soție doar câteva luni. Alex Bodi mărturisea că Bianca este dependentă de medicamente și a vrut chiar să se sinucidă.

În situația dată, șansele să se mai împace erau minime, însă, lucrurile s-a schimbat la 180 de grade. Alex Bodi a revenit la sentimente mai bune față de Bianca Drăgușanu și a mărturisit că îi este dor de ea și că vrea să se împace cu aceasta. El a recunoscut, la un post de televiziune, că a făcut primul pas și a sunat-o pe fosta prezentatoare tv.

‘Într-adevăr, în ultimele zile am luat legătura telefonic cu Bianca și mi-am spus părerea că mi-aș dori să ne împăcăm, pentru că e inutil un război între două persoane care s-au iubit atâta timp și am împărțit atâtea momente frumoase ca să ajungem să le stricăm și să divulgăm anumite chestii’, spunea afaceristul.

Cu toate acestea, Bianca Drăgușanu nu este ușor de înduplecat, însă Alex Bodi nu se lasă și vrea să o recucerească. Surse din apropierea celor doi ne-au declarat, în exclusivitate, că bărbatul a făcut un gest extrem pentru Bianca Drăgușanu, în plină pandemie de coronavirus.

Autoritățile au impus reguli drastice pentru cei care se întorc din străinătate în această perioadă. Persoanele care vin din zonele afectate intră direct în carantină timp de 14 zile. Este și cazul lui Alex Bodi, care a revenit din Marea Britanie. Deși acum nu poate să iasă din casă, el continuă să o sune pe Bianca Drăgușanu.

‘S-a întors din Londra, marți seară, și s-a riscat. Alex Bodi dorește să se împace cu Bianca și a venit special în țară pentru asta. A lăsat tot și s-a întors de urgență în România. Acum se află în carantină la domiciliu, dar tot o sună pe Bianca’, a declarat un apropiat de-al celor doi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Noi doi împotriva lumii! Love of my life

O postare distribuită de Bodi Alex (@bodi606alex) pe

citește și...