George de la ‘Puterea dragostei’, primele declarații după ce s-a infectat cu COVID-19

23.12.2020, 19:54
George de la 'Puterea dragostei', primele declarații după ce s-a infectat cu COVID-19
George de la 'Puterea dragostei', primele declarații după ce s-a infectat cu COVID-19/ foto: captura kanald

Zilele trecute, prezentatoarea emisiunii ‘Puterea dragostei’, Cristina Mihaela, a anunțat că mai mulți concurenți din casă au fost depistați pozitiv cu COVID-19. 

În ciuda faptului că au fost luate toate măsurile necesare pentru ca nimeni să nu ia virusul din China, iată că au fost câțiva mai ghinioniști.

‘Dragi telespectatori, poate va intrebati de ce sunt singura. De ce aceste case sunt goale? Dar mai ales, unde sunt concurentii? Din nefericire, nici de lucrurile grave nu putem scapa. Cum ar fi covidul. Din pacate, unii dintre concurentii nostri au luat contact cu acest virus. Vreau sa va transmit urmatorul lucru: show-ul va continua in casa ”Puterea dragostei”, anunța Cristina Mihaela Dorobanțu, luni, 21 decembrie.

Cum se simte George de la ‘Puterea dragostei’

Mariana, George, Codruț și Cristian Marinescu se află în izolare, însă au avut ocazia să participe la emisiune prin videocall. În ediția de miercuri, 23 decembrie, George a avut o intervenție telefonică în emisiune. Iubitul Mădălinei a dat detalii despre starea lui de sănătate.

‘Mă doare sufletul. Gust, miros am, sunt chiar mai bune ca înainte. Tuse seacă și transpir, astea sunt simptomele’, a spus George de la ‘Puterea dragostei’.

‘O să te ajute Dumnezeu să treci și peste asta și să vii aici, alături de iubita ta, Mădălina. Testul ei a fost negativ’, i-a spus prezentatoarea show-ului matrimonial, Cristina Mihaela Dorobanțu.

citește și...