George de la ‘Puterea dragostei’, gelos pe Cristian Marinescu: ‘Ești un bărbat slab’

06.11.2020, 18:16
George de la 'Puterea dragostei', gelos pe Cristian Marinescu: 'Ești un bărbat slab'
George de la 'Puterea dragostei', gelos pe Cristian Marinescu: 'Ești un bărbat slab'

Tensiunile au atins cote alarmante în casa ‘Puterea dragostei’! George s-a enervat teribil și l-a acuzat pe Cristian Marinescu că i-a făcut avansuri iubitei lui, Mădălina, pe care a și atins-o în mod repetat.

Conflictul dintre George și Cristian Marinescu de la ‘Puterea dragostei’ nu se mai încheie! Recent, George a spus despre Marinescu că a pus ochii pe Mădălina.

Concurentul a fost nemulțumit de modul în care Marinescu a atins-o pe Mădălina și i-a cerut explicații. Supărată, Mădălina i-a reproșat lui George că nu are încredere în ea și că o acuză că ar fi vorbit cu un alt bărbat.

George l-a luat la rost pe Cristian Marinescu

‘Stăteai în mijlocul lor și parcă ai pus mâna, așa, pe amândouă. De unde și până unde îți permiți tu să faci lucrul ăsta?’, a spus George de la ‘Puterea dragostei’.

‘De când până când îți permiți să pui mâna pe iubita mea?’, a continuat tânărul, în timp ce Cristian Marinescu râdea de mama focului.

Alexandra a fost la un pas să îl bată pe Marinescu

În urmă cu o zi, Alexandra a fost pe punctul de a-l bate pe Marinescu, după ce acesta a jignit-o dur.

Enervată peste culme, Alexandra a avut o reacție neașteptată și a mers în casa băieților să îl lovească pe Marinescu.

Cristian Marinescu: Cu o cămașă de forță, că ești disperată rău de tot că ai căzut din top!

Alexandra: Tu nu te uiți la tine cât de obsedat ești să fii în top?! Tu nu te vezi pe tine, mă?! Crezi că ești tu ăla mai șmecher din această casă, că ții tu emisiunea asta?! Stai liniștit, că nu ții tu emisiunea asta! Emisiunea asta o ținem noi, cu toții!

citește și...