George Burcea spune tot despre Andreea Bălan. ”Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă, probabil, la iubitul ei”

17.09.2020, 08:48
George Burcea spune tot despre Andreea Bălan. ”Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă, probabil, la iubitul ei”
George Burcea spune tot despre Andreea Bălan. ”Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă la iubitul ei”

Actorul George Burcea a dat lucrurile pe față despre fosta sa parteneră de viață, cântăreața Andreea Bălan, împreună u care are două fetițe, Ella și Clara.

La emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV, unde este concurent, actorul George Burcea a făcut noi declarații desre cea care i-a fost parteneră de viață, cântăreața Andreea Bălan.

George Burcea a hotărât să dezvăluie și partea lui de adevăr în legătura cu mariajul său.

“A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că uneori să știi că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura și în presă scria în fiecare zi.

Am fost într-o emisiune. Fosta mea soție i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune, și în timp ce eu eram în platou cineva a avut grijă de acasă să dea detalii până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră și să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun și toate detaliile pe care el mi le spunea în emisiune, erau primite, sub formă de mesaje, în telefon. Așa se dau informațiile pe surse, de la persoanele cele mai apropiate.

Văzând că eu nu răspund acelor întrebări, mă tachinau cu anumite întrebări pe care nimeni nu le știa în afară de mine și încă o persoană. Deci uitați că uneori poți să fii taxat de cel mai apropiat om de lângă tine”, a mărturisit actorul, citat de protv.ro.

”Acum păstrăm o relație bună pentru copii”

George Burcea a mai explicat că acum are o relație bună cu Andreea Bălan, de dragul celor două fetițe pe care le au împreună.

”Acum păstrăm o relație bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă, pleacă, probabil, la iubitul ei și eu rămân cu mama soacră și cu fetele. Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată.

Eu nu am înțeles mentalitatea de a sta pentru copii. Eu copiii îi vizitez mega des, că mă doare când plec, asta e altă chestie, dar copiii mă iubesc, eu îi iubesc”, a completat actorul.

citește și...