George Burcea și Viviana Sposub, declarații despre povestea lor de dragoste. ”Noi credem că toată lumea ne iubește”

19.10.2020, 12:25
George Burcea și Viviana Sposub, declarații despre povestea lor de dragoste. ”Noi credem că toată lumea ne iubește”

Actorul George Burcea și iubita lui, vedeta de televiziune Viviana Sposub, au făcut declarații despre povestea lor de dragoste.

George Burcea și Viviana Sposub și-au început povestea de dragoste la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV. Cei doi au făcut declarații despre relația lor la emisiunea ”Vorbește lumea”, moderată de Adela Popescu și Cove la Pro TV.

Despre toate discuțiile care au apărut cu privire la relația lor, George Burcea a spus: ”Noi credem că toată lumea ne iubește”.

La rândul ei, Viviana Sposun a afirmat că mama sa este cea care o ține la curent cu tot ceea ce se scrie în presă despre relația lor.

”Ne ține mama la curent. Mama e fericită că eu sunt fericită și, cu siguranță, îl apreciază foarte mult pe George”, a afirmat vedeta de televiziune.

”Mă bucur de ceea ce mi se întâmplă și vreau să trăiesc prezentul”, a mai spus fostul partener de viață al cântăreței Andeea Bălan.

”Noi pornim de la zero, fiecare vine cu trecutul său. Și alegem să ne bucurăm de prezent”, a completat Viviana Sposub.


George Burcea și Viviana Sposub, infectați cu coronavirus

La aceeași emisiune, George Burcea și Viviana Sposub au făcut noi declarații despre starea lor de sănătate după ce au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus.

”Am descoperit, din greșeală, că sunt infectat. Duminică spre luni am avut o durere de cap destul de mare, pe care am pus-o pe fondul oboselii. M-a ținut o zi, după care nu am avut nimic”, a explicat George Burcea despre starea pe care a avut-o înainte de a fi depistat pozitiv cu COVID-19.

Și Viviana Sposub a făcut mărturisiri legate de starea sa de sănătate după ce a fost depistată cu coronavirus.

”Imediat după ce am aflat rezultatul lui George, mi-am făcut și eu testul, pentru că noi am cam petrecut timpul împreună. Important este că suntem bine, deocamdată nu avem simptome, stăm izolați, ne-am anunțat familiile”, a spus ea.

Cei doi au lămurit și discuțiile cu privire la mutarea lor în aceeași casă.

”Noi nu locuim împreună, dar eu stau în apartament cu nașul celui de-al doilea copil și am decis să nu riscăm să-l infectăm!”, a declarat George Burcea.

”Mi-e teamă că nu am stat în viața mea două săptămâni, legate, cu un bărbat!”, a adăugat Viviana Sposub.

citește și...