George Burcea, declarație de dragoste pentru Viviana Sposub. A arătat cât de amorezat este

22.10.2020, 15:25
George Burcea, declarație de dragoste pentru Viviana Sposub. A arătat cât de amorezat este
George Burcea, declarație de dragoste pentru Viviana Sposub. A arătat cât de amorezat este

Relația dintre George Burcea și Viviana Sposub avansează cu pași repezi! Cei doi au devenit un cuplu în timpul filmărilor de la ‘Ferma. Orășeni vs Săteni’, iar apoi totul s-a transformat într-o adevărată poveste de dragoste.

Cu toate că George Burcea se află în plin proces de divorț cu mama copiilor, Andreea Bălan, actorul s-a amorezat de frumoasa șatenă. Cei doi au fost confirmați pozitiv cu COVID-19, iar în prezent se află în izolare, împreună.

George Burcea, îndrăgostit de Viviana Sposub

De curând, George Burcea a publicat pe Instagram o fotografie în care apare Viviana Sposub, privind un apus superb de pe acoperiș. La imaginea respectivă, acesta a ales una dintre melodiile lui Connect-R, ‘Drogul Meu Neinterzis’, prin care i-a făcut o declarație de dragoste Vivianei Sposub.

De asemenea, la scurt timp, șatena a distribuit fotografia pusă de partenerul ei pe rețelele de socializare. Într-un interviu telefonic pentru ‘Vorbește lumea’, cei doi au negat că s-ar fi mutat împreună.

Noi nu locuim împreună, dar eu stau în apartament cu nașul celui de-al doilea copil și am decis să nu riscăm să-l infectăm!”, a declarat George Burcea în cadrul emisiunii “Vorbește Lumea”.

George Burcea și Viviana Sposub, în tandrețuri la ‘Ferma’

George Burcea și Viviana Sposub au dat frâu liber sentimentelor la 'Ferma'
George Burcea și Viviana Sposub au dat frâu liber sentimentelor la ‘Ferma’

După duelul câștigat de George Burcea la ”Ferma”, acesta a avut parte de momente de romantism alături de Viviana Sposub. Cei doi au discutat despre ceea ce se întâmplă între ei la Fermă.

”Într-o noapte, când ai avut tu divergența aia cu Antoneasca, am visat că au adus-o pe Andreea Bălan în fermă. Și am visat că era și ea la masă, că erau ele amândouă”, i-a mărturisit Viviana Sposub lui George Burcea.

Când s-au despărțit Andreea Bălan și George Burcea

Într-un interviu pentru OK Magazine, actorul a explicat motivele pentru care s-a despărțit de mama fiicelor sale, Andreea Bălan.

‘Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o nuntă în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni. Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o.

La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite, păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetiţe. Într-un cuplu este foarte important să respecţi jobul partenerului, visurile lui şi focul care-l mână spre punctul cel mai înalt. În momentul în care pentru unul dintre cei doi parteneri nu există şi visul celuilalt sau, mai mult, i-l calci în picioare de câte ori ai ocazia, se duce totul de râpă’, a declarat George Burcea pentru OK Magazine.

citește și...