George Burcea, atac la un prezentator TV. ”Am înțeles că trage la prostie”

15.03.2020, 11:18
George Burcea, atac la un prezentator TV. ”Am înțeles că trage la prostie”
George Burcea, atac la un prezentator TV. ”Am înțeles că trage la prostie”

Actorul George Burcea, soțul cântăreței Andreea Bălan a avut o replică acidă la adresa prezentatorului de televiziune Dan Capatos.

După ce Dan Capatos și-a dat cu părerea despre viașa lui, George Burcea nu a uitat. Acesta a avut o replică acidă la adresa moderatorului emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena 1.

“Mielule, ai grijă la corona. Am înțeles că trage la prostie”, a fost mesajul transmis de George Burcea la adresa lui Dan Capatos. Prezentatorul de televiziune este ”mielu’ cu o nară” pe Instagram.


Mesajul dur al lui Capatos la adresa lui George Burcea

În urmă cu ceva timp, Dan Capatos a făcut comentarii acide la adresa celui care i-a fost partener de viață cântăreței Andreea Bălan.

“Soarta lui George Burcea mă interesează aşa cum mă interesează soarta găinilor lui tata pe care nu are cum să le mai taie. Adică nu e interesant. Având în vedere că era o replică extrem de interesantă pe care i-a dat-o Andreei într-un rând… că el acuza oamenii… Bă! Vezi că te-au turnat ziariştii la Poliţie… A avut un moment şi a zis: Nu! Andreea! Dincolo de asta, care este cea mai dură parte din mesaj, zice că de ce vă interesează, că mi-am cumpărat din banii mei… Băi, nebunică! Te-au prins la volan (…) Când te prinde la volan, eşti mucles pe viaţă!”, a spus Dan Capatos la emisiunea lui, citat de spynews.ro.

citește și...