Ce spune Geanina Ilieș despre postura de prezentator la „Gospodar fără pereche”

14.10.2019, 15:42
Ce spune Geanina Ilieș despre postura de prezentator la „Gospodar fără pereche”
Cine a înlocuit-o pe Anamaria Prodan la emisiunea „Gospodar fără pereche”

Anamaria Prodan a anunțat, săptămâna trecută, că și-a dat demisia de la emisiunea pe care o prezenta. Între timp, s-a aflat că Geanina Ilieș o va înlocui pe impresară la „Gospodar fără pereche”. 

După ce Anamaria Prodan a dezvăluit că a plecat din televiziune, pentru că își dorește să petreacă mai mult timp cu copiii săi, cei de la PRO TV au găsit rapid o altă prezentatoare.

Geanina Ilieș adoră viața la țară

Este vorba despre Geanina Ilieș, care va modera noul sezon al emisiunii „Gospodar fără pereche”. Invitată într-o emisiune online, bruneta a vorbit despre noua ipostază în care o vor vedea fanii. 

„Sunt atât de bucuroasă și de fericită că fac parte din acest proiect! (…) Am preluat ștafeta de la Anamaria Prodan, care este o fată extraordinară, este un spirit atât de frumos și de puternic și sunt convinsă că emisiunea o să fie, din momentul ăsta, la fel de frumoasă cum a fost până acum și telespectatorii se vor uita cu sufletul la gură, la fel cum au făcut-o până acum. Mă bucur din tot sufletul că fac parte din acest proiect, abia l-așteptam. Mai mult decât atât, eu chiar mă uitam la emisiunea asta! Știi de ce? Îmi place place foarte mult viața de la țară! De-asta m-am dus ți în „Fermă”! Eu nu am avut țară, eu nu am avut bunici care să stea la țară. Au stat în București, deci n-au avut o vacă pe care s-o mulg sau să am experiența asta. Abia așteptam să ajung în „Fermă” să fac lucrurile astea! (…) Eu voiam să știu cum să mulg vaca, când să dau la găini, la vaci, la porci. Mie mi-a plăcut partea asta foarte mult.”, a spus Geanina.

„O să înceapă în primăvară, o să fie altceva. Or să fie nişte fermieri unul şi unul, traşi ca prin inel, sunt nişte gospodari extraordinari, senzaţionali, frumoşi, isteţi, pe tradiţie foarte multă. N-au evenimente mondene, dar ştiu şi ei ce înseamnă un Instagram, un Facebook. Şi e foarte frumos că fetele de la oraş au început să gândească foarte frumos să-şi aleagă un flăcău de la ţară care să ştie şi tradiţie, şi muncă, şi iubire, şi respect. Mi se pare senzaţional, pentru că noi oricum acolo ne întoarcem, la mâncare bună, la tradiţie, şi nu trebuie să uităm de lucrurile astea”, a mai spus bruneta.

 

citește și...