Geanina Ilieș: ”N-am mai ieșit din casă din data de 12 martie”

01.05.2020, 14:08
Geanina Ilieș: ”N-am mai ieșit din casă din data de 12 martie”
Geanina Ilieș: ”N-am mai ieșit din casă din data de 12 martie”

Geanina Ilieș, prezentatoarea emisiunii ”Gospodar fără pereche”, de la Pro TV, a mărturisit că nu a mai ieșit din casă din data de 12 martie.

Geanina Ilieș este în izolare cu familia, alături de care va petrece de 1 Mai total diferit față de cum petrecea înainte.

”N-am mai ieșit din casă din data de 12 martie. Stau împreună cu familia și cel mic. Am fost singura care a mai ieșit la magazinul din apropierea casei, o dată pe săptămână, și am făcut-o cu maximă precauție. De 1 Mai, sigur o să facem un grătar în curte și nu-mi doresc nimic mai mult decât să fim sănătoși”, a declarat Geanina Ilieș pentru revista Viva.

Vedeta a explicat că avea stare de panciă la început când asculta jurnalele de știri.

”În primul rând, este normal să ne fie frică pentru că, până la urmă, acest virus este o amenințare pentru întreaga omenire. Există și această cantitate de informații, care produce și un exces de frică, pe care trebuie să o limităm făcând alte lucruri: citind, stând mai mult cu copiii nostri sau orice altceva.

Recunosc, și eu parcă trăiam cu o panică mai mare la început, când ascultam toate jurnalele de știri și statisticile. Acum ascult doar o dată pe zi, în general seara. Consider că atâta timp cât respectăm regulile care ne sunt impuse în această perioada, viața noastră va intra pe un făgaș normal puțin câte puțin”, a mai spus Geanina Ilieș.

citește și...