Geanina Ilieș, detalii despre emisiunea pe care o prezintă la PRO TV. ‘Sunt într-una dintre cele mai frumoase și mai importante perioade din viața mea’

04.04.2021, 11:40
Geanina Ilieș, detalii despre emisiunea pe care o prezintă la PRO TV. 'Sunt într-una dintre cele mai frumoase și mai importante perioade din viața mea'
Geanina Ilieș, detalii despre emisiunea pe care o va prezenta la PRO TV. 'Sunt într-una dintre cele mai frumoase și mai importante perioade din viața mea'

Geanina Ilieș a fost aleasă să prezinte noua emisiune “Hai să fim super”, de la PRO TV! Prezentatoarea tv a mărturisit, cu sinceritate, că se află într-un dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Deși este mama unui băiat, Geanina Ilieș reușește cu brio să se împartă între viața profesională și cea personală.

Într-un interviu pentru Click!, Geanina Ilieș a oferit detalii despre show-ul de la PRO TV, unde invitații de renume din sport vorbesc despre poveștile lor de succes. De asemenea, vedeta a vorbit și despre fiul ei, de care este tare mândră.

Geanina Ilieș, detalii despre emisiunea pe care o prezintă la PRO TV

“Sunt foarte entuziasmată de acest proiect frumos, curat, educativ. Mă implic cu mare drag și îmi doream de mult o astfel de emisiune. Vreau ca oamenii să se uite cu drag. Au ce învăța. Sunt într-una dintre cele mai frumoase și mai importante perioade din viața mea.

Spun asta pentru că fiul meu se pregătește pentru examenul de evaluare națională. Mi-aș fi dorit ca lucrurile să fie altfel, ca prezența lui la școală să fie normală, nu în online, dar am încredere în el. E un băiat isteț, foarte matur pentru vârsta lui, conștient că este primul examen din viața lui și se concentrează foarte mult pe școală. Discutăm foarte mult pe subiecte, se descurcă foarte bine și la mate, și la română. Când a început clasa a opta eram emoționată pentru cum se va descurca, dar m-a asigurat că o să fie bine. Eu nu sunt o cicălitoare, nu stau cu gura pe el sa învețe”, a povestit Geanina pentru Click!

Geanina Ilieș a recunoscut că are un ajutor de nădejde atunci când vine vorba de treburile casnice. Mama ei o ajută enorm de mult atunci când ea lipsește de acasă.

“Mama ne ajută foarte mult. E cea mai fericită când se afla în jurul nostru și noi în jurul ei. Perioada pandemiei a fost foarte grea. Am stat oarecum separați, chiar dacă este vecina mea și stăm în același complex. Acum vine frecvent să stea cu noi, sunt norocoasă pentru că mă ajută destul de mult și cu Patrick. Îi place foarte mult să gătească pentru noi. Ea e cea mai fericita când suntem toți lângă ea. Se simte o armonie în casă”, a mai povestit Geanina Ilieș.

citește și...