Gărzi ale Reginei Elisabeta a II-a, ridicate de „mascați” pentru trafic de cocaină și activități de cămătărie. Șeful Gărzii e Prințul William

27.05.2022, 20:37

În mod ironic, membrii Gărzii Corpului Reginei au fost arestați. Un purtător de cuvânt al armatei a confirmat acest lucru pe Twitter. Se spune că au făcut trafic cu droguri. Cei șase  s-au trezit ridicați de „mascații” britanici și reținuți pentru trafic de cocaină și activități de cămătărie.  Prințul William este șeful acestui corp de gardă. 

Rapoartele apar cu doar câteva zile înainte de sărbătorile Jubileului Reginei. Soldații trebuiau să mărșăluiască în fața familiei regale joia viitoare, în jachetele lor tipice roșii și pălăriile din piele de urs.

Suspecții au fost arestați miercuri, după percheziții în Hampshire, Berkshire, Țara Galilor de Nord și Irlanda de Nord, potrivit rapoartelor cotidianului britanic The Mirror. Un sergent al Cold Stream Guards a fost, de asemenea, arestat. Această unitate face parte, de asemenea, din cei cinci bodyguarzi ai Reginei.

Gărzi ale Reginei Elisabeta a II-a, arestate pentru trafic de cocaină

Aceștia sunt acuzați de trafic cu drogul interzis cocaină. De asemenea, se spune că ar fi împrumutat bani cu dobândă, au acționat ca recuperatori de datorii și au spălat bani. Se pare că cinci bărbați au fost eliberați pe cauțiune, doi sunt încă în arest.

Rapoartele apar cu doar câteva zile înainte de sărbătorile Jubileului Reginei. Soldații trebuiau să mărșăluiască în fața familiei regale joia viitoare.

Prințul William este Comandantul Gărzii

Gărzile irlandeze au fost formate de regina Victoria în 1900. Au luptat anterior în războiul boer. În ambele războaie mondiale unitatea a fost și ea pe front. Astăzi batalionul este folosit ca infanterie ușoară și ca unitate de gardă.

Acesta participă la diferite evenimente publice ale armatei, cum ar fi Duminica Pomenirii, care comemorează soldații morți. Majoritatea soldaților sunt din Irlanda de Nord. În timp ce în alte unități, soldații simpli sunt numiți „Privați”, în Gărzile Irlandeze ei sunt denumiți „Gardsman”. Colonelul Suprem al Gărzii este Prințul William. De asemenea, a purtat uniforma regimentului la nunta lui.

citește și...