Gala Premiilor ”iUmor” la Antena 1. Loredana Groza și Delia, moment neașteptat pe scenă

12.05.2021, 13:08
Gala Premiilor ”iUmor” la Antena 1. Loredana Groza și Delia, moment neașteptat pe scenă
Gala Premiilor ”iUmor” la Antena 1. Loredana Groza și Delia, moment neașteptat pe scenă

Cel de-al zecelea sezon iUmor se apropie de final, însă nu înainte de a premia performanțele juraților de până acum în cadrul Galei Premiilor iUmor, astăzi, de la 20.30, la Antena 1.

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor aștepta cu sufletul la gură decernarea premiilor pentru categorii precum ”Cea mai spectaculoasă jurizare”, ”Cele mai bune maniere”, ”Cel mai longeviv prezentator”, ”Cea mai rapidă ascensiune” sau ”Cea mai bună reacție”. Printre cei care vor decerna premiile celor trei jurați se vor număra Loredana Groza , Marian Godină, Andrei Ștefănescu, George Ivașcu sau Daniel Onoriu.

Iar ediția specială le va aduce celor trei jurați, dar și celor de acasă, o revendere cu foștii câștigători ”iUmor” din cele nouă sezoane de până acum, dar și cu unii dintre cei mai talentați concurenți de până acum. Andrei Ungureanu, Mukinka, Doina Teodoru, Maria Popovici, Ana Maria Calița sau Irene Boclincă vor reveni, nu fără emoții, pe scena” iUmor” în cel de-al zecelea sezon. Ce premii vor primi jurații și prezentatorii, ce momente speciale au pregătit invitații, dar și ce moment neașteptat vor împărtăși Loredana și Delia, cei de acasă pot afla în această seară, de la 20.30, la Antena 1, într-o ediție aniversară ”iUmor”, sezonul 10.

”iUmor”, la sezonul zece

De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, au avut de descoperit surprize la tot pasul în sezonul zece al emisiunii ”iUmor”. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au jurizat momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați și-a exprimat opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, au putut fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care a acumulat cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, a fost anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

 

citește și...