Gafa făcută de Ramona Gabor în mediul online. A fost imediat taxată

02.10.2020, 12:22
Gafa făcută de Ramona Gabor în mediul online. A fost imediat taxată
Gafa făcută de Ramona Gabor în mediul online. A fost imediat taxată

Ramona Gabor a făcut o gafă în mediul online. Sora mai mică a Monicăi Gabor a fost imediat taxată de internauți.

Ramona Gabor a făcut o gafă de proproții pe internet. În timp ce era în cabinetului unui medic, pentru a face un tratament cu vitamine, sora cea mică a Monicăi Gabor a menționat că intervenția îi va „albi pielea”.

Internauții au fost pe fază și au taxat-o pe Ramona Gabor.

„Ești o fată frumoasă și nu este nimic în neregulă cu culoarea pielii tale, ca să fie ”albită”. Sunt pentru tratamentele pielii și sănătatea ei, dar, după cum știi, generația noastră are în sfârșit o voce și se luptă cu sfârșitul mișcării colorismului în care condamnăm produsele pentru albire și obsesia că a fi mai alb este mai bine sau superior. Urmăritorii tăi sigur se confruntă cu această stigmatizare și ca influencer ar trebui să te gândești la asta și să nu promovezi astfel de tratamente”, i-a atras atenția un internaut pe Instagram, notează wowbiz.ro.

Ramona Gabor și-a cerut scuze

După gafa pe care a făcut-o, Ramona Gabor a reacționat și și-a cerut scuze.

„Perfuzia cu vitamină pe care am făcut-o astăzi a fost pentru o piele strălucitoare și radiantă. Am făcut o greșeală scriind ”albit”. Sunt pentru acceptarea și iubirea pielii, indiferent de culoarea ei. Și eu ador să stau la soare, deci cu siguranță nu sunt o persoană care să promoveze pielea albă ca un ideal. Îmi cer scuze pentru confuzie”, a spus Ramona Gabor.

La ce visează Ramona Gabor

De ani de zile, Ramona Gabor este stabilită în Dubai, acolo unde și-a făcut o carieră ca model și ca femeie de afaceri. Sora mai mică a Ramonei Gabor este foarte fericită cu viața și cariera pe care le are și despre acest lucru le-a vorbit și celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

”Eu sunt fericită pentru că aleg să fiu fericită cu ce am și să am credință că mai multe bucurii vor veni pe parcurs, iar drumul spre succes este diferit pentru fiecare dintre noi. Dar cred că este important să fii determinat și să insiști să îți atingi idealul. Dar cel mai important este să fii cea mai bună versiune a ta.

Când mergi la muncă, indiferent cât de mică sau mare este afacerea ta, tu ar trebui să arăți același interes și să muncești la fel de mult. Visul meu este să devin bogată în iubire, pace, sănătate, succes și bani. Nu există limite pentru a realiza ceva”, a explicat Ramona Gabor recent.

citește și...