Gabriela Firea este în doliu! Tatăl ei s-a stins din viață

02.03.2020, 17:32
Gabriela Firea este în doliu! Tatăl ei s-a stins din viață
Gabriela Firea este în doliu

Gabriela Firea este în doliu după ce tatăl ei s-a stins. Primarul Capitalei nu a avut o relație deloc bună cu părintele său în copilărie, însă l-a condus pe ultimul drum. 

Primarul Bucureștiului și-a condus, ieri, tatăl pe ultimul drum, alături de cei trei frați ai săi. Ioan Vrânceanu avea 73 de ani și a murit sâmbătă.

Gabriela Firea este în doliu

Firea a anunțat pe o rețea socială trista veste și a scris o rugăciune închinată tatălui său. În urmă cu mai mulți ani, politicianul a făcut mărturisiri dureroase într-un interviu. Primarul Capitalei a povestit atunci că părintele său avea probleme cu consumul de alcool și că o bătea. 

„N-aș putea să am aceleași cuvinte de laudă pentru tata. Avea mari probleme cu băutură și, normal, cu serviciul. Mama, după ce că le avea pe ale ei pe cap, trebuia să mai bată și pe la tot felul de uși să-i găsească din nou de lucru, după ce el își pierdea slujba. La un moment dat nu mai avea unde să se ducă, pentru că-l știa toată lumea ca pe un cal breaz. Bea foarte mult și ne bătea și pe noi, copiii, și pe mama. Până la urmă am hotărât să-l părăsim. Chiar îmi revendic meritul că eu am convins-o pe mama să divorțeze. Aveam 14 ani. L-am lăsat singur în apartament și am plecat cu toții. Ne-am mutat tot la două camere, dar într-un apartament complet gol, pentru că lucrurile rămăseseră la tată. Am luat-o de la zero. A fost îngrozitor de greu, dar măcar știam că putem dormi liniștiți, fără spaima de răcnete și bătaie”, a spus edilul.

Foto: Inquam Photos

citește și...